Mik Postat Aprilie 5, 2019 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2019 Daniela, nu voi avea timp sa fac un aluat fraged fara ou (unt, faina cantitatea dubla, sare si apa cit e nevoie). Voi folosi o foaie gata facuta (pâte feuilletée) pe care care o pun intii singura in cuptor 10 minute sa se albeasca. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Aprilie 5, 2019 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2019 ia sa fac si eu o tarta cu praz in weekend. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielag Postat Aprilie 5, 2019 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2019 Mik, mulțam! Cred că fac și eu, sper să am timp. Am în plan niște marmeladă de portocale, am primit niște portocale netratate de la o doamnă dragă și azi e obligatoriu să mă apuc de ea (duminică plec, deci azi și mâine trebuie să o termin). Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antmil Postat Aprilie 5, 2019 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2019 (editat) Eu am farro și legume coapte (varza de Bruxelles, ardei gras, roșii, dovlecel, cartof dulce. Un File de “perch” (nu știu echivalentul in românește) cocoțat deasupra. Azi repet farro cu legume și prostesc niște pui la grătar lângă. Am primit urzici cadou (NEBUNIE MARE) așa ca mâine ma delectez cu o mâncare de urzici cu mămăliguța!!!! Editat de Aprilie 5, 2019 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Aprilie 6, 2019 Raport Distribuie Postat Aprilie 6, 2019 Saramura de peste cu mamaliga. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Aprilie 6, 2019 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 6, 2019 Am avut o saptamina incarcata, Nici nu mai stiu pe zile ce si cum am mincat!!! Saptamina ce vine va Fi la fel, am in plan-dar nu stiu exact in ce ordine: - cous-cous cu multe legume si carne tocata -salate de paste -frigarui din piept de pui cu legume si ghnochi -rinze cu SOS si piure de cartofi Risotto cu ceva linga...nu stiu exact ce- Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antmil Postat Aprilie 6, 2019 Raport Distribuie Postat Aprilie 6, 2019 Azi m-am dezlănțuit in Bucătărie ca nu am mai trecut de mult pe acolo. Am făcut un papricaș de porc dar amadaugat și cartofi dulci. Am făcut chiftelute cu sos de lămâie, o salata mare din 5 feluri de fasole (cu multa verdeața, ardei gras și roșii). Am in plan și o prăjitura cu visine (ultimile visine din congelator). Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Aprilie 6, 2019 Raport Distribuie Postat Aprilie 6, 2019 Eu am facut azi ciorba de perisoare si varza cu costite de porc. Mancare serioasa, sa fie cateva zile. Pentru baiat mai improvizez un paté chinois, un pui la sticla cu garnitura brocoli, ceva paste...el nu prea le are cu varza.Apoi voi face cred o tocanita cu multe legume. Chiar ca am citi la Antmil, trebuie sa cumpar cativa cartofi dulci. Vreau sa fac si o tarta sau o placinta cu mere. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Aprilie 6, 2019 Raport Distribuie Postat Aprilie 6, 2019 Azi la pranz iahnie de fasole, seara salata.maine fac rata pe varza care sper sa ajunga si pe luni poate si pe marti :D.daca nu fac un quiche cu spanac miercuri paella la pranz, seara peste cu legume la cuptor. Cam atat stiu acum. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Aprilie 6, 2019 Raport Distribuie Postat Aprilie 6, 2019 Prajitura cu foi pe dosul tavii. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts