roxanaz Postat Septembrie 24, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 24, 2018 Eu privind in urma, chiar nu mi-a luat mult. Am copt intr-o seara, cand ma uitam la un film :))) (eu le coc la grilul de la cuptor), si in alta seara am fiert-o. De asta mi-a fost cel mai urat de fapt. eu fierb zacusca in cuptor, la 150 de grade.. nu stau sa se prinda, nu amestec, nu nimic. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Septembrie 24, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 24, 2018 (editat) Si eu fac tot asa usor zacusca si are un gust foarte bun. Ceapa insa nu o calesc ci o tai prin robot marunt si o pun cu vinetele si ardeiii copti si decojiti si cu ciupericile crude la fiert plus bulion in cuptor pina scad. Ieri am facut pentru azi mincarica de pipote. Azi fac si o supa iar peste vreo 2 zile ciulama de pui am in plan. Acum gatesc doar pentru noi doi, flacaul e la Universitate! Ma simt in vacanta! Editat de Septembrie 24, 2018 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Septembrie 24, 2018 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 24, 2018 Ieri am facut pentru azi mincarica de pipote. Azi fac si o supa iar peste vreo 2 zile ciulama de pui am in plan. Acum gatesc doar pentru noi doi, flacaul e la Universitate! Ma simt in vacanta! Deci ati ramas ca doi prumbei???? Sigur , nu ti-e usor!!! Eu fac astazi spaghetti cu scoici si cam atit cu gatitul, miine plecam, mi-au ajuns niste zvonuri la ureche ca la tata se pregateste niste pastrama si e ceva must prin preajma! Cu zacusca, eu le coc pe toate la foc(vinetele in special, ca ardeii kapya merg si la cuptor)si o fac pe aragaz, asa ca si mcoca, munca sclavagista sa ai grija s anu se prinda.Si o fac cu rosii, date prin razatoare, am incercat anul trecut cu suc de rosii(tot de pe la voi am auzit)insa mi s-a stricat mai repede plus ca a fost cam acra(imi iese si cu rosii acra uneori. ca asa sunt rosiile) ...Bine, eu am facut citeva borcanele, dar la ultimul tot s-a acrit. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Septembrie 24, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 24, 2018 Andacos, le-ai sterilizat cum trebuie? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Septembrie 24, 2018 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 24, 2018 Pai eu nu am facut pentru iarna, mi-au ieist citeva borcanele pe care le-am bagat in frigider...Nu, nu am considerat necesar sa le sterilizez . Oare asta sa fie motivul? Eu imi amintesc ca mama facea asa pentru consumul curent, nu pentru iarna, dar nu-mi amintesc procedeul de sterilizare ca fiind obligatoriu.La cele pentru iarna, da... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Septembrie 24, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 24, 2018 Dana eu fac cantități mici și nu sterilizez. Țin 2 luni fără probleme. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Septembrie 25, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 25, 2018 Mai, zacusca e totusi o tacana. cat tine o tocana in frigider? 3-4 zile. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Septembrie 25, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 25, 2018 La mine categoric tine mai mult de 3-4 zile, iar cea sterilizata o tin in camara, nu in frigider si iarasi nu am avut probleme. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Septembrie 26, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 26, 2018 Ant, super meniu! Cand vin in State, ma autoinvit la tine la masa! Letitia, acum nu trebuie sa mai faci feluri diferite de mancare! Doar in weekend eventual!Eu am facut zilele astea telina cu maioneza, salata de vinete, ciorba de legume, pilaf.Vineri bag gogosari, conopida si morcovi la murat, poate bag si cativa gogosari umpluti cu varza rosie!Sambata fac pastrav prajit cu mujdei si mamaliga si un ghiveci cu de toate! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judoka02 Postat Septembrie 26, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 26, 2018 Eu ma invit la Valentina, la peste cu mujdei. Meniu : mazare cu pui, budinca de branza sarata. In week end am facut gem de prune, am gasit niste prune f parfumate si dulci. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts