viviana Postat Noiembrie 2, 2018 Raport Distribuie Postat Noiembrie 2, 2018 Da' nu ne dai si noua reteta [buca] ?Eu zic ca s-ar putea si congela, cremele pe baza de frisca stau bine; eu am facut odata un tort de bezea cu crema de portocale/lichior si l-am congelat.Bineinteles ca sta bine in congelator. Cam aia e reteta mea de inghetata. Mai erau pe acolo pe undeva vreo 2 oua, dar se poate si fara. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ML Postat Noiembrie 2, 2018 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 2, 2018 Bine ca mi-ati spus si de congelator, mi-era teama ca dupa dezghetare se flescaie. Azi o rezolv cumva. Mai luam pauza (acum ca s-a racit vremea) cu inghetata (desi o preferam cu totii), fata ajunge la otita mai mereu de la ea. Da, pun linkul cu reteta, nu-i secret :). Treaba este ca blatul nu mi-a iesit bine, imi pare rau ca am masurat cu cantarul si nu l-am facut clasic cum stiam, cu lingura (6 oua, 6 linguri de zahar samd). Voi ce spuneti, pare prea multa crema pt. 6 oua? Din fericire am renuntat la glazura, aia imi mai lipsea pe langa cantitatea asta enorma de crema. Ne-a placut crema, blatul, nu. Aici este reteta: http://licutamarin.blogspot.com/2012/01/tort-de-ciocolata-cu-crema-de-nuci.html Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.