Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Prea multa crema de tort, cum o pot folosi?


ML

Recommended Posts

Da' nu ne dai si noua reteta   [buca] ?

Eu zic ca s-ar putea si congela, cremele pe baza de frisca stau bine; eu am facut odata un tort de bezea cu crema de portocale/lichior si l-am congelat.

Bineinteles ca sta bine in congelator. Cam aia e reteta mea de inghetata. Mai erau pe acolo pe undeva vreo 2 oua, dar se poate si fara.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Bine ca mi-ati spus si de congelator, mi-era teama ca dupa dezghetare se flescaie. Azi o rezolv cumva. Mai luam pauza (acum ca s-a racit vremea) cu inghetata (desi o preferam cu totii), fata ajunge la otita mai mereu de la ea. 

 

Da, pun linkul cu reteta, nu-i secret :). Treaba este ca blatul nu mi-a iesit bine, imi pare rau ca am masurat cu cantarul si nu l-am facut clasic cum stiam, cu lingura (6 oua, 6 linguri de zahar samd).

 

Voi ce spuneti, pare prea multa crema pt. 6 oua? Din fericire am renuntat la glazura, aia imi mai lipsea pe langa cantitatea asta enorma de crema. Ne-a placut crema, blatul, nu.

 

Aici este reteta:

 

http://licutamarin.blogspot.com/2012/01/tort-de-ciocolata-cu-crema-de-nuci.html

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...