Administrators redactor Publicat Decembrie 7, 2018 Administrators Raport Distribuie Publicat Decembrie 7, 2018 Asta seara suntem invitati la celebrul restaurant The Artist - din Bucuresti. Acest restaurant este considerat cel mai bun din Romania.Hmmmm - sa vedem cum e. Va spun maine. [alcool] A mai fost cineva acolo? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Decembrie 8, 2018 Raport Distribuie Postat Decembrie 8, 2018 Asteptam impresii. Nu am auzit de restaurantul asta. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Decembrie 8, 2018 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Decembrie 8, 2018 Aseara am fost la The Artist. Cladirea si decorul sunt de ordinul impecabilului. Mancarea este servita foarte atent, bucatarul sef - olandez - vine personal la masa si serveste diverse feluri de mancare. Meniul este foarte mic (asa cum sta bine unui restaurant de clasa), portiile sunt f mici - farfuriile mari. Se da mare atentie la detalii, la felul in care este servita mancarea. Mi-a placut mult faptul ca poti gusta entreuri - la lingura, in felul asta gusti cat mai multe specialitati. Eu am comandat piep de rata cu varza - desigur, portia este f mica, insa a fost delicioasa.Lista de vinuri este extrem de bine aleasa. Am comandat un vin francez si pot spune ca rar bei asa ceva de catifelat. Desi e un pic scumpel - eu zic ca merita experienta. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators Admin Postat Decembrie 9, 2018 Administrators Raport Distribuie Postat Decembrie 9, 2018 Probabil ca este unul din putinele restaurante din Romania care pote sa aspire la o stea Michelin alaturi de Baraca din Cluj. La Belvedere in Brasov nu am fost si nu pot sa dau un verdict. Am spur ar putea sa aspire pentru ca in opinia mea inca nu este acolo. La The Artist lipseste personalul instruit si serviciul impecabil. Sa nu ma intelegeti gresit, service-ul a fost bun dar nu au excelat. Service-ul nu se ridica la nivelul bucatariei. Service care este impecabil la Baraca (Cluj). Concluzia: o experienta placuta dar scumpa. De apreciat si faptul ca The Artist nu are in spate infrastructura si resursele unui lant hotelier de 5 stele (Marriott, Sheraton, etc.) unde se gasesc restaurante bune dar cam impersonale. Pentru mine personal, Baraca din Cluj ramane cel mai bun restaurant din Romania. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Collins20 Postat Decembrie 9, 2018 Raport Distribuie Postat Decembrie 9, 2018 Eu apreciez in primul rand distanta materiei prime pana in farfuria mea , si imi place sa mananc in locuri care au ferma si gradina de legume proprie.Altfel pot si eu sa cumpar carne si legume de la supermarket si sa le prepar. Ce am aflat dintr-o emisiune e, ca in restaurante se folosesc mult legume si peste din conserva , gustul e cam acelasi iar costul e aproape 5-10% din pret.La Baraca am observat ca mielul si carnea de vita sunt de provenienta straina, ce o fi rau in a consuma de la o ferma romaneasca. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Collins20 Postat Decembrie 9, 2018 Raport Distribuie Postat Decembrie 9, 2018 Ce inseamna pentru voi serviciu impecabil? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Decembrie 9, 2018 Raport Distribuie Postat Decembrie 9, 2018 Eu apreciez in primul rand distanta materiei prime pana in farfuria mea , si imi place sa mananc in locuri care au ferma si gradina de legume proprie.Altfel pot si eu sa cumpar carne si legume de la supermarket si sa le prepar. Ce am aflat dintr-o emisiune e, ca in restaurante se folosesc mult legume si peste din conserva , gustul e cam acelasi iar costul e aproape 5-10% din pret.La Baraca am observat ca mielul si carnea de vita sunt de provenienta straina, ce o fi rau in a consuma de la o ferma romaneasca.Noi nu prea crestem vaci de carne. Fermele din Romania pentru vaci de carne sunt putine iar subventille nu prea se primesc. Baltata noastra e singura buna si de carne dar se foloseste mai mult pentru lapte. La noi mielul e cel clasic care zburda pe campii in perioada pastelui. Altfel nu se taie. De aceea restaurantele aduc de pe piata externa. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.