Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Ce gatim astazi?Cap.103


Recommended Posts

Ieri ne-a venit cel mic acasa (a ramas peste noapte) asa cam schimbat planul plictisitor si am facut burgeri din carne de pork (cu arome asiatice). L-am "incoronat" cu o salata de varza, avocado feliat si am facut sparnghel la gratar alaturi. 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 818
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

S-a ales praful de saptamina mea "mai linistita" asa ca nu m-am tinut de plan.

 

Ieri am mai avut supa crema d ecartofi si orez cu legume si piept de pui.

 

Astazi doar niste oua ochiuri cu ceva brinza , rosii si castraveti ca nu am timp sa gatesc(eu cochetez cu ideea de a-mi face niste mamaliga cu brinza si smintina si cele enumerate anterior pentru restul populatiei).

 

Pentru miine cred ca doar o salata cu ton si cu ceva ciabatta proaspat facuta.

 

Duminica am sa fac cartofii (razuiti)la cuptor cu cirnati , suncuita serviti cu piure de mere.

 

Mai departe nu mai stiu , dar chiar vor urma doua saptamini mai relaxante.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am venit cam tarziu acasa aseara. Azi avem la servici zi internationala (fiecare aducem ceva traditional unde sintem fiecare). Ma hotarasem de saptamana trecuta ca fac varza calita (de post ca avem multi vegani) si pierogi (ca, na, sa satisfac si cealalta bransa). Nu prea am avut timp asa ca delegat varza sotului care a facut-o mai mult pe Facetime - 10000 de indicatii; am monitorizat-o de la distanta. Circ, ce mai! Cind am ajuns aseara am facut repede pierogi si am fost asa de obosita ca pentru mine am deschis o cutie de hering in sos de vin si am inmuiat o bucata de paine. Sotul era plecat sa faca poze la un fashion show...a venit infometat si l-am trimis si pe el la cutia cu peste :) :) :) 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

mi am consultat lista de meniuri si cred ca am tot ce imi trebuie sa fac jimbalaya. Am niste chicken bbq ramas de ieri, un carnat iute ramas prin frigider si mereu am shrimp in congelator, condimente le neccesare....deci, jambalaya e!

edit. Am gasit si niste oase de pui in congelator fac si o supa la urgenta sa am si pt miine. 

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

 

edit. Am gasit si niste oase de pui in congelator fac si o supa la urgenta sa am si pt miine. 

[:-)))] [:-)))] [:-)))] recunosc ca am vazut si auzit d eoase de porc, dar cum sunt oasele de pui?

 

Ce ai gasit d efapt, care parte a puiului?

 

Si da detalii cu jambalaia aia, ca n-am stoiit niciodata ce inseamna.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Pana raspunde Michelle, sa va zic eu cum fac cu oasele de pui.

Cumpar piept de pui cu os si il dezosez lasand un pic de carne pe oase. Din file fac snitele iar din oase plus piele fac supa de pui cu galuste.

 

Alta varianta e sa fierb piepturile intregi iar din carnea fiarta fac salata boeuf.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

 

 

[:-)))] [:-)))] [:-)))] recunosc ca am vazut si auzit d eoase de porc, dar cum sunt oasele de pui? Ce ai gasit d efapt, care parte a puiului? Si da detalii cu jambalaia aia, ca n-am stoiit niciodata ce inseamna.

Oase de pui la mine sunt spatele, oasele de la piept si pulpe dezosate. Cum gatesc mult pui pt Pepper din oase fac supe sau broth. 

Jimbalaia de data asta nu e ceva de laudat, ca am   facut cu condimente de la cutie care au fost fff iuti chiar daca am dublat Portia de orez abia am putut munca si restul a ajuns la gunoi. Am facut mai de mult din scratch dar nu am mai gasit reteta

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...