roxanaz Postat August 5, 2019 Raport Distribuie Postat August 5, 2019 Deci eu adoooor crema de zahar ars cu gauri :). Nu fac.... ca sunt singura care mananca si termin tot repede.... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antmil Postat August 5, 2019 Raport Distribuie Postat August 5, 2019 Deci eu adoooor crema de zahar ars cu gauri :). Nu fac.... ca sunt singura care mananca si termin tot repede....Hahahaha - doar cu gauri ma pricep sa fac!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat August 5, 2019 Raport Distribuie Postat August 5, 2019 (editat) Azi am facut o fasole batuta.din cate tin minte cream iese cu gauri daca nu e pusa in tava cu apa si daca focul e prea tare. Editat de August 6, 2019 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat August 6, 2019 Raport Distribuie Postat August 6, 2019 Szivarvany, ref. la tortul cu crema de zahar ars, presupun ca lasi mai intai crema sa se inchege un pic la cuptor si apoi torni pandispanul, ca altfel s ar amesteca toate in tava, nu? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat August 6, 2019 Raport Distribuie Postat August 6, 2019 Szivarvany, ref. la tortul cu crema de zahar ars, presupun ca lasi mai intai crema sa se inchege un pic la cuptor si apoi torni pandispanul, ca altfel s ar amesteca toate in tava, nu?Nu nu ! Caramelizez zaharul, pun laptele mixat cu ouale si zaharul, apoi pun deasupra pandispanul care ramane deasupra frumos. Cand e gata maroniu-aramiu, scot, las la racit, apoi rastorn artistic pe o farfurie rotunda mare si pun la frigider sa se insiropeze. http://www.culinar.ro/forum/continut/retete-in-imagini/11129/tort-cu-crema-de-zahar-ars/cam asa :-) dar reteta ce o am eu incepe cu 250 g zahar caramelizat sa fie apoi blatul insiropat Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinacsa Postat August 6, 2019 Raport Distribuie Postat August 6, 2019 Szivarvany, ref. la tortul cu crema de zahar ars, presupun ca lasi mai intai crema sa se inchege un pic la cuptor si apoi torni pandispanul, ca altfel s ar amesteca toate in teava, nu?Eu las crema 20 min la cuptor, apoi pun blatul.Daca nu o pun in tava cu apa, iese poroasa, cu găuri.Faca o pun in tava, iese fina...Parca și ai mei prefera poroasa... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat August 6, 2019 Autor Raport Distribuie Postat August 6, 2019 Am facut si eu odata tortul asta cu crema d ezahar ars, asa cum zice curcubica, direct cu pandispanul deasupra, dpar ca am ars cam tare zaharul si a iesit usor amaruie crema. Pe mine nu ma deranjeaza gaurile, nu am pus niciodata la bain marin, insa recunosc ca nici nu fac des, mie imi place foarte mult si nu prea stiu sa ma abtin cind fac!!! [afro] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat August 6, 2019 Raport Distribuie Postat August 6, 2019 (editat) Mersi Sziv. ma intriga cum de nu se amesteca in cratita cele doua compozitii. O sa l incerc saptamana asta de ziua lui taica miu. Editat de August 6, 2019 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat August 6, 2019 Raport Distribuie Postat August 6, 2019 La multi ani tatalui tau ! Da, si eu ma minunez de fiecare data :-) Dar pandispanul este mai usor, aerat, laptele cu ouale e masa densa, nu se amesteca. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinacsa Postat August 6, 2019 Raport Distribuie Postat August 6, 2019 Mie imi convine sa pun intai crema. Pana se coace parțial, eu bat blatul... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts