Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gatim astazi?Cap.103


Recommended Posts

Collins, gutuile daca nu sunt lovite se pastreaza pina la Craciun. Mama face sau versiunea dulceata cum a scris Crucubeu, sau versiunea gem din gutuile date prin razatoare.

Toamna facea gemul si pelteaua, in timpul vacantei de oarna facea dulceata. Si mirosea divin.

 

 

Mie imi mai place versiunea prajituri si tarte, idem ca la mere si versiunea «gutui cu carne de pui».

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 818
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

 

 

Curcubeu dragut, cum faci tu crema de nuca fiarta ?  [flo2]

Reteta e din vechiul retetar al bunicii, am pus 200 ml lapte, 350 g zahar si 300 g nuci macinate la fiert la foc mic, am adaugat esenta de rom. Am lasat cca 5 minute in clocot, amestecand continuu.

A doua zi am inspumat 250 g unt cu mixerul si am adagat fiertura de nuci.

E pentru iubitorii de nuci , blatul a fost tot cu nuci :-)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am gatit o groaza ieri: spanac (gen american, cremos adica cu branza si unt), supa-crema de conopida (red curry); scallops (habar nu am echivalentul romanesc) cu sos de sofran, o mancarica din aripi de pui cu ceapa multa si fasole Lima (boabe mari verzi). Am copt si niste cartofi dulci pentru mai tarziu in saptamana - pun putina smantana si ceapa verde si gata garnitura. 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...