Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gatim astazi?Cap.103


Recommended Posts

  • Răspunsuri 818
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Eu nu am gatit in weekend decat o " armonica" semipreparata, marinata in sos barbecue, la cuptor cu cartofi " prajiti" tot la cuptor.

Asa ca a trebuit sa gatesc cam din 2 in 2 zile.

Piure de cartofi cu brocoli si ochiuri, spaghete cu sos marinara din comert, imbogatit cu ceapa, usturoi si un piept de pui cubulete. Pulpe de pui inferioare la tigaia grill.

Maine iar trebuie sa gatesc ceva. Cred ca niste cus cus cu legume...proteina inca nu o stiu. Ma uit prin congelator si ma hotarasc.

 

Valentina, cand ai timp sa faci torturi? Eu numai la zile de nastere, Craciun si Anul nou.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am avut o saptamina incarcata, nu am avut timp d egatit decit luni si marti, restul s-a descurcat fiecare cum a putut!!!

 

Aseara am facut un fondue de brinza(Rougett offenkäse) cu ciabatta si salata.

 

Astazi am s afac un curry de pui.Nu am niciun plan pentru saptamina ce vine, miine cred ca o salata d ecartofi ca vrea sotu' -

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Letitia, eu fac dupa reteta asta:

 

5 oua

200 gr zahar

2 plicuri zahar vanilat

300 ml lapte

20 gr gelatina

sare

500 ml frisca lichida

50 gr zahar pudra

piscoturi

fructe de care vrei

 

Diplomatul original se face cu coaja de portocala confiata, eu nu am intotdeauna si nu pun intotdeauna

Pun gelatina la hidratat in cateva linguri de apa

Bat ouale cu zaharul, vanilia, sarea, adaug lapte si pun la bain marie , amestec mereu pana se ingroasa, sa ramana pe spatele lingurei. Cand s-a ingrosat o dau la o parte, las la racorit un pic, adaug gelatina hidratata, amestec pana se topeste si o las la racit.

Frisca o bat bine cu zaharul pudra, amestec cu crema de mai sus, adaug fructele taiate bucatele si torn in forma tapetata cu piscoturi. Cateodata fac blat de pandispan si il pun jos, fara piscoturi.

 

In weekend, am facut chiftele de dovlecei, carnati fripti, salata de rosii, mici si ceafa la gratar cu muraturi, supa de rosii.

 

ieri a vrut copilul snitele de pui cu salata, eu am mancat mamaliga calda cu sana.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...