Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Ce gatim astazi?Cap.103


Recommended Posts

  • Răspunsuri 818
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Ce sunt friganelele la tine? Ca eu stiu de friganele- paine inmuiata in ou si lapte, apoi prajita.

Am gresit , trebuia sa spun frigarui...dar nu mi a venit in minte cuvântul.

 

Eu la felii de paine inmuiate in ou si lapte (french toast)...le spun din copilărie "surprize"  [:)] , nu mai stiam ca le spune friganele 

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu n-am mai scris demult la subiectul asta...

 

Ieri am facut niste brinza(un fel de fondue) cu salata si ciabatta proaspata.

 

Pentru astazi am in plan o bucata d ecarne(ce sta la marinat de vreo doua saptamini, daca sotul a fost in spital era mult prea mult pentru mine si fii mio) la cuptor, cu cartofi si brocoli.O sa am pentru doua zile.

 

Mai am in plan niste file d eporc cu ciuperci si ghnochi si am luat niste spanac verde.

 

Am cumparat niste fasole uscata(din aceea pestrita) si vreau s afierb sa fac fasole batuta cu ceapa caramelizata!!!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc, da, sotul e acasa dupa aproape doua saptamini de spitalizare(12 zile), pneumonie bacteriana(suspect de corona la internare si pacient cu risc).

 

Carnea mea a iesit foarte frageda si buna...pacat ca am scapat in saramura aia cam multe foi de dafin, care si-au pus amprenta peste celelate condimente.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...