jenn Postat Mai 28, 2020 Raport Distribuie Postat Mai 28, 2020 Ce sunt friganelele la tine? Ca eu stiu de friganele- paine inmuiata in ou si lapte, apoi prajita. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Mai 28, 2020 Raport Distribuie Postat Mai 28, 2020 Dis-de-dimineata am frecat o maioneza pentru salata de vinete.Urmeaza sambata ciorba de burta (am luat oase cu maduva, yummy), apoi vedem. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Mai 29, 2020 Raport Distribuie Postat Mai 29, 2020 (editat) Ce sunt friganelele la tine? Ca eu stiu de friganele- paine inmuiata in ou si lapte, apoi prajita.Am gresit , trebuia sa spun frigarui...dar nu mi a venit in minte cuvântul. Eu la felii de paine inmuiate in ou si lapte (french toast)...le spun din copilărie "surprize" , nu mai stiam ca le spune friganele Editat de Mai 30, 2020 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Mai 30, 2020 Raport Distribuie Postat Mai 30, 2020 Nu am mai găsit de mult burtaMi e dor de o ciorba de burta mexicana ...am niste conserve de ciorba de burta cred ca desfac una zilele astea . maine cred ca facem saramura de peste Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Mai 31, 2020 Autor Raport Distribuie Postat Mai 31, 2020 Eu n-am mai scris demult la subiectul asta... Ieri am facut niste brinza(un fel de fondue) cu salata si ciabatta proaspata. Pentru astazi am in plan o bucata d ecarne(ce sta la marinat de vreo doua saptamini, daca sotul a fost in spital era mult prea mult pentru mine si fii mio) la cuptor, cu cartofi si brocoli.O sa am pentru doua zile. Mai am in plan niste file d eporc cu ciuperci si ghnochi si am luat niste spanac verde. Am cumparat niste fasole uscata(din aceea pestrita) si vreau s afierb sa fac fasole batuta cu ceapa caramelizata!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judoka02 Postat Mai 31, 2020 Raport Distribuie Postat Mai 31, 2020 (editat) Friptura la cuptor, mazare sote, sos alb. Si desert. Editat de Mai 31, 2020 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Mai 31, 2020 Raport Distribuie Postat Mai 31, 2020 Andacos, sanatate sotului, sper ca nu e ceva grav. E acasa acum? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lili_mar Postat Mai 31, 2020 Raport Distribuie Postat Mai 31, 2020 (editat) Dana, sanatate si numai bine. Editat de Mai 31, 2020 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Mai 31, 2020 Autor Raport Distribuie Postat Mai 31, 2020 Multumesc, da, sotul e acasa dupa aproape doua saptamini de spitalizare(12 zile), pneumonie bacteriana(suspect de corona la internare si pacient cu risc). Carnea mea a iesit foarte frageda si buna...pacat ca am scapat in saramura aia cam multe foi de dafin, care si-au pus amprenta peste celelate condimente. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lili_mar Postat Mai 31, 2020 Raport Distribuie Postat Mai 31, 2020 Dana, o imbratisare de la mine. Ma bucur ca este acasa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts