michelle-usa Postat Iunie 8, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 8, 2020 .As vrea niste frigarui cu piept de pui si ananas, chiar daca le fac in cuptor, am sa caut sa iau niste ton proaspat si schrimps, pe care sa le marinez(ulei de masline, zeama d elamiie si usturoi) si s ale pun pe grill, dar trebuie sa fie si vremea buna -joi avem luber de exemplu, ca acum e un frig de -mi vine sa dau drumul la caldura!!!In caz ca poate nu stiai , daca pui lămâie pe shrimp si ii lasi la marinat de fapt se coc de ka acid si apoi când ii pui pe grătar sunt overcooked si tari.Treb doar un strop de lămâie sau de loc când ii pui pe grătar. Piti sa adaugi lămâie când subt gata. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iunie 8, 2020 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 8, 2020 In caz ca poate nu stiai , daca pui lămâie pe shrimp si ii lasi la marinat de fapt se coc de ka acid si apoi când ii pui pe grătar sunt overcooked si tari.Treb doar un strop de lămâie sau de loc când ii pui pe grătar. Piti sa adaugi lămâie când subt gata.Am sa tin cont, am sa-i ung cu marinada asta doar cind ii pun pe gratar. Si la ton e la fel, dupa ce-l tin la marinat, pe gratar doar foarte putin, atit cit sa-si schimbe putin culoarea si gata. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Iunie 8, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 8, 2020 (editat) Birthday feast "surf and turf" lobster si shrimp (facuti la broil ) au iesit extraordinar , nici la restaurant nu am mancat asa de bunibbq vita si miel cartofi la cuptorasparagus saute mango salsa Editat de Iunie 9, 2020 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Iunie 9, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 9, 2020 Am sa tin cont, am sa-i ung cu marinada asta doar cind ii pun pe gratar. Si la ton e la fel, dupa ce-l tin la marinat, pe gratar doar foarte putin, atit cit sa-si schimbe putin culoarea si gata.Noi la shrimp punem cajun seasoning si ii lasam asa o ora+ înainte de bbq. Cand ii servim ii stropim cu lămâie , limes sau unt . Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Iunie 9, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 9, 2020 (editat) Buna dimineata :-) Weekend prelungit, ce bine a fost :-)Sambata am facut spaghete cu sos de rosii, ciorba de legume cu multa conopida, o prajitura (blat simplu, crema de mascarpone cu frisca si deasupra frisca cu piure de castane cu mult crant de zahar ars).Duminica dimineata am fost sa mai cumpar o conopida sa fac cu maioneza; am facut apoi snitele si chiftele si cartofi noi la tigaie.Ieri am prestat ficatei cu usturoi, am adus cu mine la serviciu (azi la 5 faceam piure).Si cam atat. Editat de Iunie 9, 2020 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iunie 9, 2020 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 9, 2020 Noi la shrimp punem cajun seasoning si ii lasam asa o ora+ înainte de bbq. Cand ii servim ii stropim cu lămâie , limes sau unt .michelle, nu stiu ce ati sarbatorit, dar arata tare bine "surf and turf"(aud si la emisiunile noastre de bucatareala expresia asta insa exact nu prea stiu cum se traduce/ce inseamna) Nu stiu nici cum e cajun seasoning, nu am asa ceva printre condimentele mele!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iunie 9, 2020 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 9, 2020 Am uitat, eu am facut cartofi prajiti cu brinza rasa(pentru baieti am facut si snitel din piept d epui alaturi) cu salata de rosii si castraveti. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Iunie 9, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 9, 2020 Eu m-am cam puturosit. Ieri spanac cu couscous, azi musaca de dovlecei.Deseara resturi, eu o salata cu de toate.Maine as vrea sa fac niste "gogosi" sarate de dovlecei cu branza pe care sa le mancam cu mujdei. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Iunie 9, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 9, 2020 michelle, nu stiu ce ati sarbatorit, dar arata tare bine "surf and turf"(aud si la emisiunile noastre de bucatareala expresia asta insa exact nu prea stiu cum se traduce/ce inseamna) Nu stiu nici cum e cajun seasoning, nu am asa ceva printre condimentele mele!!Surf And turf înseamnă o combinatie de seafood cu friptura carne rosie.Cred ca prima dara am mâncat in San Francisco la Bubba restaurant.Stii din filmul Forrest Gump cand prietenul lui a deschis restaurant Bubba, specializat in seafood. Lobsteri sunt f usor de facut dar pretentiosi ca piti sa ruinezi daca nu stai cu ochii pe ceas si respecti temp. I am verificat cu termometrul sa fiu sigura. Cajun sau black seasoning la noi e esential pt seafood. Combinatie de piper, boia...gasesti pe google sa iti faci acasa daca nu e in magazin. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Iunie 9, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 9, 2020 Am facut sarmalele in foi de vitza proaspete, o mare diferenta de calitate la frunze! Pana acum cumparam la borcan si ramaneau cam tari. Astea proaspete sunt moi ( le am oparit si pe ele inainte) si au un parfum deosebit.Foarte apreciate si de copil.Maine cred ca le vom.manca reci, ca se vor simti 35 de grade... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts