michelle-usa Postat Iunie 10, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 10, 2020 (editat) Cajun black seasoning Editat de Iunie 10, 2020 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judoka02 Postat Iunie 10, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 10, 2020 Mcoca, mersi, mi ai dat o idee cu dovleceii ăștia . Nu prea știu multe retete cu dovlecei , mâncare ( ai mei nu se dau in vânt ), la cuptor și pane. Aseara am făcut rețeta asta, f buna https://www.barbatlacratita.ro/2011/07/chiftele-din-dovlecei-cu-branza.html?m=1 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Iunie 10, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 10, 2020 Mcoca, mersi, mi ai dat o idee cu dovleceii ăștia . Nu prea știu multe retete cu dovlecei , mâncare ( ai mei nu se dau in vânt ), la cuptor și pane. Aseara am făcut rețeta asta, f buna https://www.barbatlacratita.ro/2011/07/chiftele-din-dovlecei-cu-branza.html?m=1Buna reteta, o sa incerc si eu , sper sa mearga cu branza rasa romano. Am niste dovlecei prin frigider care treb consumati. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iunie 12, 2020 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 12, 2020 Eu nu pre m-am tinut d eplan, de fapt nici planul nu prea a fost temeinic. Am facut friptura la cuptor cu sparanghel, cartofi si sos holandaisse, mai am si pentru astazi, am sa mai iau doar ceva sparanghel ca din asta mi-a ramas doar citeva bucati. Eu am cam intrat in concediu, insa cum corona mi-a dat planurile peste cap, acum stau sa-mi ling ranile, duminica ar fi trebuit sa plecam spre tara, sa-l sarbatorim pe tata!!! [smulgpar]As vrea ca-n urmatoarele doua saptamini sa stau cit mai putin prin bucatarie si cit mai mult "pe dealuri si cimpii", sa vedem cum imi iese. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Iunie 12, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 12, 2020 Mcoca, mersi, mi ai dat o idee cu dovleceii ăștia . Nu prea știu multe retete cu dovlecei , mâncare ( ai mei nu se dau in vânt ), la cuptor și pane. Aseara am făcut rețeta asta, f buna https://www.barbatlacratita.ro/2011/07/chiftele-din-dovlecei-cu-branza.html?m=1 Judoka, si sufleul de dovlecei este f bun. poate fac maine. azi la pranz merg cu Maya sa mancam un kebab :)))). Deseara peste prajit cu salata.Ieri am facut ciorba de miel care a iesit delicioasa.In week end vreau sa fac o musaca de vinete cu cartofi. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Iunie 13, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2020 Sarmalute in foi de vita Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Iunie 13, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2020 Eu nu pre m-am tinut d eplan, de fapt nici planul nu prea a fost temeinic. Am facut friptura la cuptor cu sparanghel, cartofi si sos holandaisse, mai am si pentru astazi, am sa mai iau doar ceva sparanghel ca din asta mi-a ramas doar citeva bucati. Eu am cam intrat in concediu, insa cum corona mi-a dat planurile peste cap, acum stau sa-mi ling ranile, duminica ar fi trebuit sa plecam spre tara, sa-l sarbatorim pe tata!!! [smulgpar]As vrea ca-n urmatoarele doua saptamini sa stau cit mai putin prin bucatarie si cit mai mult "pe dealuri si cimpii", sa vedem cum imi iese.Va mai duceti , sau ati amanat? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Iunie 13, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2020 Am in plan in weekend: somon la cuptor ( marinat un pic cu sos de soia, ulei de masline, lamaie si cimbru) cu piure si legume verzi, tacos pentru cina, prajitura cu visine (cu visine congelate, am gasit dupa mult timp), compot de caise.Si mici duminica, daca gasesc. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iunie 13, 2020 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2020 Va mai duceti , sau ati amanat?Nu ne mai ducem, zborul e anulat si nici daca nu ar fi fost, am stat si am analozat si tot nu m-as fid us.Prea periculos si pentru tata si pentru sot!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iunie 13, 2020 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2020 Eu fac astazi un sos de bolognesse, iar miine frigarui d epui cu ananas si ardei kapia!Am sa coc si niste ardei kapia si niste zuchinni(ce ramine dupa ce confectionez frigaruile) , nu stiu exact ce sa pun pe linga legumele astea coapte...sa vad, poate bag niste ciabatta la cuptor!! Luni sau marti am s afac si ceva chinezarii!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts