DidiAlex Postat Iunie 15, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 15, 2020 am facut de doua ori Tikka Masala (reteta https://retete.unica.ro/recipes/pui-tikka-masala/ ) odata cu orez odata fara. codimentele nu le pun pe toate ca arde rau Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iunie 16, 2020 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 16, 2020 (editat) Didi, nu e diferenta foarte mare in Tikka Masala si reteta de curry de pui a lui Fleur!!! Eu am intrat sa ma laud ca am fost la magazinul rusesc, am luat(si mincat deja [pk]) brinza de Sibiu, kaiser(cred ca e mai degraba piept de porc dar foarte bun) , cascaval, mici de oaie amestecata cu porc si porc cu vita, brinza d eburduf asta asa doar citeva bunatati cu specific romanesc!!! edit Am gasit si bostanei ca in Romania, cu coaja deschisa la culoare!! Editat de Iunie 16, 2020 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Iunie 16, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 16, 2020 iericiorba de pestevarza calita cu carnat afumat azitocanita de pui cu garnitura de orez Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iunie 18, 2020 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 18, 2020 Zuchinnii cu rosii si parmezan(eu am pus si niste mozarella printre...) au iesit mult mai buni decit ma asteptam!!!Deci mai repet, o sa am grija sa condimentez mai bine. Astazi sunt cam fara inspiratie insa cred ca voi face mincarica de cartofi cu castraveti murati d ela rusi!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Iunie 18, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 18, 2020 oo varza calita mmmam poftadar am o leneeee si ieri si azi mici la pranz am mai facut salata de vinete si coleslaw Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Iunie 18, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 18, 2020 Somon cu orez (noua ne place simplu, arborio, stropit cu un pic de sos de soia); azi snitele de pui cu tocanita de ciuperci cafenii, in care am pus si leustean.Si cel mai bun desert din copilarie: capsuni in sirop ( capsuni bine coapte, taiate in 2, la borcan cu cateva lingurite de zahar, la frigider vreo 2- 3 ore, sa lase sirop). Un deliciu! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Iunie 19, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2020 Fleur, ciuperci cu leustean n am mâncat un viata mea . Azi am facut doar ficaciori de pui. Maine probabil cod prăjit, sos de cappers cu lămâie si orez . Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Iunie 19, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2020 Am facut sapt trecuta acele chiftelute din dovlecei dar n am fost incantata. Am stors o gramada de apa din ei si tot era compozitia cam moale, a trebuit sa le prăjesc mult si au absorbit mult ulei.Dar sotul le a mâncat pe toate Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iunie 19, 2020 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2020 Capitol nou!!!! https://comunitate.desprecopii.com/forums/topic/157121-ce-gatim-astazicap104/ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts