Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Gutui si crizanteme


Recommended Posts

  • Răspunsuri 968
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Am nevoie de un sfat: P are o prietena buna la scoala, O. P zice ca sunt cele mai bune prietene. Noi am invitat/o pe O la noi la play date de multe ori. A venit o singura data, desi ne/am oferit sa o ducem noi acasa (e distanta de 36km). Alta data a zis ca vine, doar ca sa imi dea maica-sa sms in dimineata respectiva sa zica / ca nu mai poate sa vina ca se teme. Azi P iar s-a dus sa o invite si mama O a zis ca se grabesc si a plecat repede, dar am gasit-o stand de vb cu o alta mama langa poarta scoli. Nu e prima data cand P se duce sa intrebe si isi pune sperante iar mama O ii zice pass. Dupa ce a venit la noi prima data cred ca am mai invitat-o de 4-5 ori. Azi am fost foarte tentata sa o sun si sa o rog sa imi spuna franc daca intentioneaza sa o mai lase pe fie-sa ever  la noi sau nu, dar m/am abtinut. Are rost sa deschid discutia cu ea? Sau mai bine o las in plata ei? Plus, ce ii zic P care nu intelege de ce ea +O + eu vrem sa aiba play date dar mama O se opune.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ioana, nu a fost neaparat ca am fost între oameni cu aceleași interese, nu prea am comunicat ca a fost destul Pt mine sa fiu acolo, atenta la prezentări și workshop :). Ci faptul ca am făcut pasul asta, ca mi-am dat șansa asta. 

 

Azi mi-a zis Silvia ca e oficial prietena/iubita cu băiatul. Sunt ihop, adică împreuna, oficial :). Cât am fost noi plecați a dormit aici, doua nopți, au locuit împreuna :). Vineri a fost invitata la cina la băiat acasa, părinții lui au invitat-o. Au și învățat, azi au avut test la mate, in Weekend au lucrat. Ea a și călărit. E o etapa frumoasa in viața ei, ma bucur Pt ea. 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ioana, eu nu as mai discuta nimic cu mama. Cred ca oricum ar da-o cotita si ti-ar raspunde poltiicos si ti-ar oferi motive. As inceta cu invitatiile si cu ofertele de la mine. P si O se pot juca la scoala. Cand madam va face primul pas, m-as mai gandi pana sa accept :))) La varsta asta, P o sa isi gaseasca alta prietena... Lui P ii spui ca mama lui O este ff ocupata si stresata si ca nu poate sa o aduca pe O la play date.

 

Miha, dar ce pe fast forward sunteti cu "ihop-ul" :) La noi nu sunt inca semne (sau nu le observ eu :)))) Am notat castelul...

 Silvi, spor la cumparaturi si "la multi ani!!" sarbatoritilor.

 

Rog si eu o doamna moderator sa imi stearga poza de la sub inchis! (Tack!, vb suedezului)

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ioana, multumesc pentru titlu, frumos, le simt mirosul...

 

Noi am avut un weekend frumusel. Sambata am fost la un fel de targ de vechituri, vente de garage ii zice, se aduna oamenii intr o imensa parcare a primariei si vand lucruri ce nu le mai trebuie. Cautam patine, am gasit keyboard, tot voiam sa i iau mai demult baiatului ca pare interesat de pian. A inceput sa zdrangane cu entuziasm, isi pune lectii de pian pe tableta. O sa i iau si lectii adevarate.

 

Duminica am fost la cules de mere, cam departe dar a meritat ( tare m am dezobisnuit de distante mari si de trafic ingreunat de constructii). Vreme buna, mere gustoase din soiurile ce le voiam, am cumparat bineinteles si bunatati din mere, muffins, tarta si inegalabilele gogosi cu mere, am stat la o coada imensa la ele. Am ajuns acasa obositi si ghiftuiti. Am cules un sac mare si unul mai mic, vreo 12 kg in total. Baiatul si a dus azi sacul mic de vreo 4kg la scoala si l a impartit copiilor din clasa. Cica au mancat, mai au si pe maine la collation ( gustare).

 

Ioana, eu zic ca Anja sa nu mai comunici cu mama respectiva. Cu sila nu se poate. Adica asa as face eu, dupa firea mea. Mingea e in terenul ei, as sta deoparte.

 

Mihaela, frumos program ti ai facut, bravo. Inteleg ca ati prospectat terenul pt nou joburi pe acolo pe unde ati fost. Bine ca exista optiuni, alternatuve, oportunitati.

Ce frumos ca Silvia e la prima iubire serioasa, din cate inteleg. Sa o traiasca din plin, vad ca are toate sansele cu parinti intelegatori ca voi.

 

Moon, sanatate si refacere rapida micutului P. Frumos nume de surioara. 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...