Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

FIV, donare de ovocite și mamă surogat la BIOTEXCOM - tot ce trebuie să știi


Recommended Posts

  • Administrators

FIV, donare de ovocite și mamă surogat - tot ce trebuie să știi

 

Problema infertilității care afectează cuplurile este tot mai frecventă în România si exista un interes crescând pentru informații specializate despre procedee ca fertilizare in vitro cu donare de ovocite și surogatul gestațional (mamă surogat). Iar pentru ca sunt atat de multe intrebari ce au nevoie de un raspuns, ne bucuram ca am reusit sa luam in interviu in exclusivitate managerilor de la clinica BIOTEXCOM din Ucraina.

Vă oferim in continuare multe informații prețioase despre procedeul de fertilizare in vitro cu donare de ovocite și despre surogatul gestațional. Ne bucurăm ca multe familii din Romania (si din intreaga lume) au reușit să iși indeplinească visul de a deveni părinti. BIOTEXCOM are un slogan: Infertilitate absolută nu există! O soluție sigur se găsește. - INTERVIU IN EXCLUSIVITATE CU SPRECIALISTII DE LA BIOTEXCOM

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

  • 2 months later...
  • 1 year later...

Din păcate eu și soțul meu avem probleme de sănătate și nu putem avea copii. Citisem foarte multe articole despre clinica respectivă și am decis să încercăm și noi aici, fiindcă am avut deja câteva tratamente de FIV-uri eșuate. Am trecut aici o examinare, și a funcționat din prima!! Sunt însărcinată cu 2 copilași, care în curând o să apară. Suntem enorm de fericiți și recunoscători acestei clinici! Mulțumesc Biotexcom pentru sprijinul și ajutorul dvs! Acum v-om avea o familie la care am visat ft mult timp!!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Bună mamici! Mă lupt de câțiva ani cu infertilitatea. Am aflat că nu pot avea copii din cauza unei infecții. Cum mi s-a spus, endometrita este o afectiune care se caracterizeaza printr-o inflamatie a endometrului provocata de o infectie. Am avut 5 FIV-uri eșuate. Dar, să trecem direct la rezultatul pozitiv pe care l-am obținut la clinica Biotexcom. Sunt foarte foarte fericită, fiindcă după mulți ani de încercări în sfârșit am primit rezultatul pozitiv! Mulțumesc medicilor pentru visul îndeplinit și ajutorul de a cunoaște ce înseamnă sentimentul de mamă!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Salut fetele! 
Acum 2 ani în urmă am aflat că am sindromul Aherman. Am fost la mai multe clinici, atât cât în România, cât și peste hotare, însă fără folos..Eu și soțul meu dorim foarte mult copii, dar simt că mi se termină speranța deja, după o mulțime de încercări, tratamente. Am tot încercat să fiu pozitivă, să tot sper că în sfârșit va fi o minune, însă până în prezent nimic.
Am citit mai multe articole despre clinica Biotex, însă mi-e frică puțin, am rămas sceptica după atâtea încercări fără folos. Mai pe scurt, ași vrea să știu dacă a trecut cineva recent un program de tratament la clinica respectivă, fiindcă am citit pe site-ul lor că au diverse programe. Ași vrea să fiu sigură că nu fac un drum în zădar spre Ucraina.. 
Mulțumesc anticipat!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...