Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cum fac sa imi cresc fata


Recommended Posts

  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Pentru micuta nu cred ca e momentul potrivit s-o duci acum la gradi, o tine din soc în soc - plecarea mamei, întrarea în colectivitate, separarea și de tine mare parte din zi. Riști sa dezvolte teama de abandon. Încearcă în perioada următoare să-ți iei concediu de odihna, sa stai cu ea acasă măcar 2-3 săptămâni. Între timp cauta o bona de încredere, chiar dacă o vei da la gradi la un moment dat, tot trebuie s-o ia cineva de la gradi și sa stea cu ea pana ajungi tu acasă, plus ca dacă se îmbolnăvește și trebuie s-o ții acasă, iar ai nevoie de bona dacă tu nu poți lipsi de la serviciu. Dacă ai o situație financiara cât de cât bună și ceva bani puși deoparte, poți lua în calcul și să-ți iei concediu fără plata câteva luni, dacă găsești înțelegere și la locul de munca.

Cred ca ai intrat în panica, poate te-ar ajuta sa discuți și cu un psiholog, care să-ți dea sfaturi cum poți să-ți ajuți copila sa treacă mai ușor peste aceasta perioada dificila. 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Da imi doresc foarte mult sa petrec cu ea cat mai mult timp doar ca daca renunt la job nu stiu cum ma voi descurca pt ca chiar nu am pe nimeni cu care sa o lasa merge la gradi dar pana la 16/30  iar eu termin mult mai tarziu. - - - Bună Daniell99, te felicit pt decizia de a pastra fetita. Într-adevăr, dacă locuiești în București, grădiniță pana la 16:30 și working patent nu se împacă. Noi avem copii la o gradi din sector 2,care are program pana la 18,daca te ajuta îți pot da datele (mai au locuri). Gradi săptămânală este și ea o opțiune, cunosc părinți cu copii înscriși, dar în loc sa ii ia vineri acasă, ii ia zilnic după job (pt cei care lucrează pana la 19), eu știu de gradi Steluța din sect 2 (și aici erau locuri). O alta varianta ar fi sa găsești o doamna sa o ia pe micuța și sa stea acasă la voi sau ea pana vii la job, dar nu știu cât ar costa. Ca și idee noua ni s-a cerut 3000 lei pt 8 ore. Va fi bine, trebuie.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...