Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Care este vârsta potrivită pentru a avea un copil?


Recommended Posts

Care este vârsta potrivită pentru a avea un copil?

Am decis să deschid acest pentru că în ultimele zile mă confrunt cu o situație mai ciudată , având în vedere că deja am trei luni de sarcină a aflat toată lumea că sunt însărcinată ,dar reactiile nu sunt tocmai plăcute de exemplu o rudă când a aflat ma întrebat că ce-mi trebuie mi-e copil la vârsta  asta în contextul în care eu am 29 de ani, altcineva și-a făcut cruce când a aflat și a început să râdă isteric spunând că mai puteam asteapta câțiva ani! 

În urma cu cativa ani toată lumea îmi zicea că dacă nu fac un copil până la vârsta de 25 de ani să nici nu mai fac că nu are rost!

Deci care este vârsta potrivită pentru a avea un copil?

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Nu înțeleg de ce te frămânți din cauza nesimțirii și lipsei de tact a rudelor tale. Ca doar n-o sa le ceri lor bani să-ți crești copilul sau sa apelezi la ajutorul lor, asa ca să facă bine să-și tina părerile pentru ei/ele sau sa se gândească de doua ori înainte de a deschide gura și a-și da cu părerea despre viata ta personala și alegerile pe care le faci în viata.

Asa ca vezi-ți liniștită de sarcina, alături de soțul tău, și evita sa mai interacționezi cu acele persoane, spune-le sa-și vadă de viata lor perfecta și sa te lase pe tine în pace.

Ca fapt divers, eu am devenit mama la 37 de ani. Îți dai seama ce-ar fi comentat persoanele despre care povesteai, dacă erai în locul meu?!? 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

 

 

Nu înțeleg de ce te frămânți din cauza nesimțirii și lipsei de tact a rudelor tale. Ca doar n-o sa le ceri lor bani să-ți crești copilul sau sa apelezi la ajutorul lor, asa ca să facă bine să-și tina părerile pentru ei/ele sau sa se gândească de doua ori înainte de a deschide gura și a-și da cu părerea despre viata ta personala și alegerile pe care le faci în viata. Asa ca vezi-ți liniștită de sarcina, alături de soțul tău, și evita sa mai interacționezi cu acele persoane, spune-le sa-și vadă de viata lor perfecta și sa te lase pe tine în pace. Ca fapt divers, eu am devenit mama la 37 de ani. Îți dai seama ce-ar fi comentat persoanele despre care povesteai, dacă erai în locul meu?!?
Tocmai că niciodată nu ne-au dat absolut nimic ,tot am realizat am făcut-o noi doi fără ajutorul nimănui nimeni nu a venit niciodată să ne deie o mână de ajutor ,nici măcar părinții noștri!

Multumesc  [pup]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

De parca ar exista o lege care sa stabileasca varsta pt a avea copii....

 

Depinde cum ti-e viata, unde te duce, alaturi de cine... sunt o gramada de factori care influenteaza varsta la care o femeie de vine mama: gasirea partenerului potrivit (in primul rand), studii, cariera, situatie financiara la momentul respectiv, atmosfera din familie etc.

 

Sarcina usoara! Si eu am nascut primul copil cam ca tine, intre 28 si 29 de ani.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...