Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Un ceai cu lamaie pe ghetar


Recommended Posts

  • Răspunsuri 943
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Hello,

 

soare, frumos si cald la Londra. Azi avem programat picnic in gradina. [biz]  De cum s-a trezit mandra se tot uita pe geam si ma bate la cap cu picnicul, abia asteapta sa termine Nick munca si sa mergem in gradina pe patura la soare sa facem picnic.

 

Ieri tot soare si frumos a fost, iar eu mi-am pus ordine prin ghivece. Norocul meu ca mi-au supravietuit peste iarna aproape toate muscatele si le-am reorganizat. Am schimbat locul la unele, le-am pus ingrasamant ca-s putin ciufulite dupa iarna, dar cu asa soare de se promite si saptamana viitoare sigur isi revin. Ma dureau toate oasele si muschii aseara, nu ma mai puteam misca de spate si solduri, dar vad ca m-am putut ridica din pat azi. La cat am sapat am basici in podul palmei, dar cine o sa aiba flori frumoase toata vara? [:D] Imi pare rau ca primavara asta nu-s deschise serele sa pot merge sa cumpar sa plantez flori multe si frumoase cum fac in fiecare an de cativa ani incoace, dar poate s-o termina lockdown ul asta pana in Mai/Iunie si apuc sa mai plantez cateva.

 

Sophia ieri a stat cu mine in gradina cat am gradinarit, s-a jucat cu baby snails, a cules floricele, a facut povesti, a sarit coarda, a suflat baloane de sapun... si apoi la 4 pm a intrat pe zoom si s-a vazut cu colegii. Vai... ce chiuiala si galagie, cata vorbaraie! [alcool]  2 ore jumatate si ar mai fi stat daca nu trebuia sa ii stric intalneala cu cina mea, dar urechile mele deja aveau nevoie de o pauza [soricel]   vorbeau toti odata unul peste altul, care mai ascutit decat altul... I-a placut si mai vrea, sa vedem cand se mai organizeaza o intalnire sa stiu sa plec sa ma ascund ori sa imi cumpar dopuri de urechi [:-)))]

 

In seara asta avem speech ul Reginei la 8 pm. Sa vedem ce ne zice. Ma mir ca a asteptat atat pana sa iasa sa transmita un mesaj populatiei. Ieri cu asa soare au iesit covidiotii la plimbare [smulgpar]  Azi se asteapta si mai multi sa iasa la picnic in parcuri sau la plaja. Cred ca iese Boris din carantina si ne pune restrictii si mai dure daca astia nu asculta sa stea in casa.

 

Colegii lui Mr. voiau deunazi sa iasa in presa cu o predictie a recesiunii si Ministrul nu a vrut sa semneze pentru ca ei preconizasera 4.6%, dar Ministrul crede ca va fi mult mult mai rau si de aceea nu a semnat. Clar o sa fie mult mai rau, vin vremuri grele, desi se incearca sustinerea economica si salvarea a cat mai multor afaceri. Peste un milion de oameni deja au aplicat pentru beneficii, firmele intra in faliment una dupa alta... si asta e abia inceputul. Criza din 2008 va fi mica de tot in comparatie cu ce ne asteapta acum.

 

In alta ordine de idei am uitat sa va spun ca l-am tuns si frezat pe Mr. saptamana asta ca ii crescusera pletele si nu dadea bine pe videoconferinte [afro] [:-)))]  Un coleg l-a intrebat unde s-a tuns ca doar sunt toate inchise acum? [fri]  A cerut sa ii spuna si ce masina de tuns si-a luat sa isi comande si el. Nick are parul des si cret si creste asa de repede, clar trebuie sa il mai tund de cateva ori pana se termina carantina si se redeschid frizeriile. Soacra-mea radea joi ca e prea scurt tuns. Mai bine mai scurt decat cu plete [}:)]  Eu zic ca am facut o treaba buna, pentru o incepatoare chiar foarte buna si imi si place cum ii sta asa. E aproape tot alb, numai in frunte un smoc de par mai gri. My sexy english man [^] [:-)))]

 

Mi s-a racit si cafeaua de cand ma hahai pe aici. Ma duc sa dau atacul la ultima cupcake ramasa de la ziua mandrei. Ori mai bine sa stau cuminte in banca mea? Imi tot vine sa rontai continuu, greu cu carantina asta. Mai bine termin cafeaua si ies in gradina la aer curat si ceva miscare sa imi treaca poftele. [aerob]

 

O zi frumoasa! [flu]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ziua buna!

 

Mi-am băut cafeaua pe terasa la soare, ce bine a fost! 
 

M-am apucat de curățat frigiderul, era cazul. Și in timp ascult Mando Diao, ultima descoperire. Nu sunt noi dar i-am auzit zilele trecute cu o piesa noua și m-am îndrăgostit. De vocea solistului și de stilul lor de muzica. 
 

Dupamasa vreau sa ies cu copiii la o plimbare. Cam așa e duminica mea. 
 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Hallo!

Soțul meu a adus acasă o mască nou-nouță și nu vrea să spună cum a făcut rost de ea :)) Eu am confecționat măști pentru membrii familiei, am folosit două tipuri de materiale provenind de la niște ambalaje. Le spăl după fiecare utilizare. La fel și mănușile de menaj ce le folosim la cumpărături. Am reușit să prindem într-o zi la un magazin ultima pereche de mănuși și ultimul bidon de clor (în fine, o soluție pe bază de clor).

Mi-e tare dor de vechile mele angoase, care nu mai au loc de astea noi. Măcar cu cele vechi știam la ce să mă aștept.

Aș vrea să revăd vechile mesaje de interes public de la tv. Prostiile alea care ne recomandau trei mese pe zi, fructe și legume, mișcare cel puțin 30 min pe zi, vreau la loc toate bla-bla-urile alea care au dispărut și le-au înlocuit cele cu corona...

Altfel, din interiorul casei viața pare neschimbată uneori. 

Vă urez duminică plăcută în continuare și sănătate

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

E asa frumos afara si noi stam in casa... pe cand altii se plimba in voie nestingheriti pe strazi. Sigur, sigur ne baga in lockdown si mai restrictiv de maine. Prea multa lume nu asculta sa stea in casa. 

 

Am primit un colet cu 2 carti pe numele mandrei si nu stim de la cine e. Nu are nici o nota inauntru nimic, nimeni nu mi-a spus ca a trimis carti. Am intrebat soacra si a spus ca nu-s de la ea. Nu avem idee de la cine e si cui sa multumim. S-a apucat deja de citit tolanita pe canapea, nu mai vrea in gradina.

 

Eu mi-am facut un ceai de menta si lamaie si astept sa termine Mr. cu munca pe azi. Desi munceste de acasa nu prea il vad la ochi des. 

 

Ma cam ustura ochii, nu stiu de ce. Ma simt si obosita dupa toata gradinareala mea de ieri. Nu am chef de nimic. 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...