Administrators redactor Publicat Mai 19, 2020 Administrators Raport Distribuie Publicat Mai 19, 2020 trebuie sa recunoasteti ca arata super... si am de gand sa o fac vineri seara.Pentru ca mi se pare asa de buna, cred ca am sa mananc o tava. Alfajores - prajitura argentiniana preferata a reginei Maxima a Olandei. Iata reteta si cum o pregateste chiar ea Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Mai 22, 2020 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Mai 22, 2020 maine o fac, va tin la curent cu rezultatul Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Mai 22, 2020 Raport Distribuie Postat Mai 22, 2020 Reteta din link nu e ok - crema dintre biscuiti este dulce de leche, nu laptele condensat asa cum e el. adica cutia de lapte condensat fiarta cateva ore astfel incat laptele dinauntru se transforma in crema delicioasa. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana vio Postat Mai 23, 2020 Raport Distribuie Postat Mai 23, 2020 La noi se cheamă tobitze si se pot umple cu orice crema pe baza de unt ( si cacao ). Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Mai 24, 2020 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Mai 24, 2020 roxana, da, cred ca trebuia specificat ca dulce de leche se face prin incalzirea laptelui condensat pana se intareste. Insa reteta este tradusa de pe instagramul casei regale olandeze - si acolo nu se specifica. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Mai 24, 2020 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Mai 24, 2020 am vrut ieri sa fac reteta - iar sotul meu mi-a furat startul pentru ca a pregatit o reteta de desert care ii place lui (si mie) - Cusma lui Guguta. O stiti? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Mai 24, 2020 Raport Distribuie Postat Mai 24, 2020 Ceva cu visine? Era in meniu de desert la restaurantul La placinte in Iasi, dar nu am incercat. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DidiAlex Postat Mai 24, 2020 Raport Distribuie Postat Mai 24, 2020 roxana, da, cred ca trebuia specificat ca dulce de leche se face prin incalzirea laptelui condensat pana se intareste. Insa reteta este tradusa de pe instagramul casei regale olandeze - si acolo nu se specifica. doar laptele condensat îndulcit prin fierbere (2-3 ore in doza ) se caramelizeaza . eu fac caramel direct ( rețeta ginei Bradea și e la fel ca cel de la doza ) —- redactor, maxima s- a căsătorit cu printul, nu cu familia regală Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DidiAlex Postat Mai 24, 2020 Raport Distribuie Postat Mai 24, 2020 (editat) Dubla. Scrisese Roxana același lucru :) Editat de Mai 25, 2020 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DidiAlex Postat Mai 24, 2020 Raport Distribuie Postat Mai 24, 2020 Redactor [flo2] , multumesc de idee . Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.