andacos Publicat Iunie 19, 2020 Raport Distribuie Publicat Iunie 19, 2020 Va invit la capitol nou!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iunie 19, 2020 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2020 Am un file de porc ce trebuie astazi facut-daca nu-l bag in congeator, insa sunt fara inspiratie!!! Nici nu prea as vrea sa stau mult in bucatarie ca am un plan d edus la capt astazi...sa vad!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judoka02 Postat Iunie 19, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2020 Salata de oua, mazare sote si sos alb, piept de pui. Pt maine am luat niste ficat de pui sa fac o budinca, imi trebuie garnitura. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Iunie 19, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2020 Andacos, pune l in congelator! A- propos de ce a raspuns Michelle la tocanita mea de ciuperci cu leustean, i as spune sa incerce, va fi surprinsa ( placut, sper)Eu pun leustean in ciorbe acre, supe si tocanite de carne sau legume. Imi place gustul la nebunie. Un mare chef la emisiunea tv Somebody feed Phil ( food& travel in marile capitale ale lumii) punea lovage ( leustean) intr un fel bineinteles sofisticat, tartar de somon sau asa ceva. Si invitatii il intrebau ce i ala lovage.Cu ocazia asta am aflat ca e o varietate de telina salbatica. Nu stiam, desi frunzele si gustul sunt un pic asemanatoare. Gasesc greu leustean aici, am pus in ghiveci fire de la o ferma, dar nu s au prins. Acum am noroc cu o colega care imi culege din gradina ei cate o legatura mare. Imi ajunge 2-3 saptamani, il tin in frigider. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Iunie 19, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2020 Fleur, leusteanul mai merge la sarmalele in foi de vita. Intotdeuna pun cateva crengute. La varza a la cluj se pune si orez? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Iunie 19, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2020 Fleur, leusteanul mai merge la sarmalele in foi de vita. Intotdeuna pun cateva crengute. La varza a la cluj se pune si orez? Viviana, gand la gand, trimisesem deja mesajul dar exact la sarmalute in vitza m am gandit! Nu stiu de varza à la Cluj ca n am mai facut de 100 de ani. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judoka02 Postat Iunie 19, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2020 La varza a la cluj se pune si orez? Reteta o știam cu orez. Dacă nu va place, nu pui, nu e f mare diferența . Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lili_mar Postat Iunie 19, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2020 Andacos, pune l in congelator! A- propos de ce a raspuns Michelle la tocanita mea de ciuperci cu leustean, i as spune sa incerce, va fi surprinsa ( placut, sper)Eu pun leustean in ciorbe acre, supe si tocanite de carne sau legume. Imi place gustul la nebunie. Un mare chef la emisiunea tv Somebody feed Phil ( food& travel in marile capitale ale lumii) punea lovage ( leustean) intr un fel bineinteles sofisticat, tartar de somon sau asa ceva. Si invitatii il intrebau ce i ala lovage.Cu ocazia asta am aflat ca e o varietate de telina salbatica. Nu stiam, desi frunzele si gustul sunt un pic asemanatoare. Gasesc greu leustean aici, am pus in ghiveci fire de la o ferma, dar nu s au prins. Acum am noroc cu o colega care imi culege din gradina ei cate o legatura mare. Imi ajunge 2-3 saptamani, il tin in frigider.Fleur, inceaca la Jardin Jasmin (http://jardinjasmin.com/catalogue/search.php?x=0&y=0&phrase=Lovage). Eu cumpar si mut in fiecare an intr-un ghiveci mare. Creste ca nebunul. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Iunie 19, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2020 eu am pus seminte de leustean (trimise de tata). e acum de 2 palme...creste frumos. chiar o sa incerc leustean la tocanite... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Iunie 19, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2020 Fleur, inceaca la Jardin Jasmin (http://jardinjasmin.com/catalogue/search.php?x=0&y=0&phrase=Lovage). Eu cumpar si mut in fiecare an intr-un ghiveci mare. Creste ca nebunul. Merci Lili, o sa incerc si de la ei. Am luat anii trecuti rasaduri de la ferma de la Cap St Jacques si nu s au prins. Dar acolo la ferma culegeam din tufele care cresc langa sere, niste tufe imense. Chiar vreau sa ma duc daca se redeschid in curand, sa le mai " tund" leusteanul. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts