Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Ce gatim astazi?Cap.104


Recommended Posts

  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Andacos, pune l in congelator!

 

A- propos de ce a raspuns Michelle la tocanita mea de ciuperci cu leustean, i as spune sa incerce, va fi surprinsa ( placut, sper)

Eu pun leustean in ciorbe acre, supe si tocanite de carne sau legume. Imi place gustul la nebunie.

 

Un mare chef la emisiunea tv Somebody feed Phil ( food& travel in marile capitale ale lumii) punea lovage ( leustean) intr un fel bineinteles sofisticat, tartar de somon sau asa ceva. Si invitatii il intrebau ce i ala lovage.

Cu ocazia asta am aflat ca e o varietate de telina salbatica. Nu stiam, desi frunzele si gustul sunt un pic asemanatoare.

 

Gasesc greu leustean aici, am pus in ghiveci fire de la o ferma, dar nu s au prins. Acum am noroc cu o colega care imi culege din gradina ei cate o legatura mare. Imi ajunge 2-3 saptamani, il tin in frigider.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

 

 

Fleur, leusteanul mai merge la sarmalele in foi de vita. Intotdeuna pun cateva crengute. La varza a la cluj se pune si orez?

 

Viviana, gand la gand, trimisesem deja mesajul dar exact la sarmalute in vitza m am gandit!

 

Nu stiu de varza à la Cluj ca n am mai facut de 100 de ani.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Andacos, pune l in congelator!

 

A- propos de ce a raspuns Michelle la tocanita mea de ciuperci cu leustean, i as spune sa incerce, va fi surprinsa ( placut, sper)

Eu pun leustean in ciorbe acre, supe si tocanite de carne sau legume. Imi place gustul la nebunie.

 

Un mare chef la emisiunea tv Somebody feed Phil ( food& travel in marile capitale ale lumii) punea lovage ( leustean) intr un fel bineinteles sofisticat, tartar de somon sau asa ceva. Si invitatii il intrebau ce i ala lovage.

Cu ocazia asta am aflat ca e o varietate de telina salbatica. Nu stiam, desi frunzele si gustul sunt un pic asemanatoare.

 

Gasesc greu leustean aici, am pus in ghiveci fire de la o ferma, dar nu s au prins. Acum am noroc cu o colega care imi culege din gradina ei cate o legatura mare. Imi ajunge 2-3 saptamani, il tin in frigider.

Fleur, inceaca la Jardin Jasmin (http://jardinjasmin.com/catalogue/search.php?x=0&y=0&phrase=Lovage). Eu cumpar si mut in fiecare an intr-un ghiveci mare. Creste ca nebunul. 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

 

 

Fleur, inceaca la Jardin Jasmin (http://jardinjasmin.com/catalogue/search.php?x=0&y=0&phrase=Lovage). Eu cumpar si mut in fiecare an intr-un ghiveci mare. Creste ca nebunul.

 

Merci Lili, o sa incerc si de la ei. Am luat anii trecuti rasaduri de la ferma de la Cap St Jacques si nu s au prins. Dar acolo la ferma culegeam din tufele care cresc langa sere, niste tufe imense. Chiar vreau sa ma duc daca se redeschid in curand, sa le mai " tund" leusteanul.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...