Judoka02 Postat Octombrie 25, 2021 Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2021 Ma gandeam la timp de gatit, ca e acelasi, ori prepari doi ardei ori sase. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Octombrie 25, 2021 Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2021 Sambata dimineata plec la piata cu lista gata pregatita (menul + ingredientele) si apoi ma organizez cu ele pe etape. Gandul ca 4-5 zile nu ard gazul imi da energie [:-)))] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Octombrie 25, 2021 Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2021 Sziv, ce figura esti! [:-)))]Eu in weekend am fost la o nunta, la ciorba de potroace de dupa, nexam gatit.Azi fac ciorba de perisoare si musaca cu salata verde alaturi. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Octombrie 25, 2021 Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2021 Am făcut și eu varza călita și văd ca smintina ce am pus-o in compoziție s-a făcut brinza! Sau așa arata! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Octombrie 25, 2021 Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2021 Am facut reteta de varza a la Cluj. E in cuptor acum. Am o singura observatie: foarte mult orez. E prea mult 300 de grame. 150 de grame ajung. LE si smantana 500 grame e prea multa.Smintina nu s-a brinzit? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ab5174 Postat Octombrie 25, 2021 Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2021 Am făcut și eu varza călita și văd ca smintina ce am pus-o in compoziție s-a făcut brinza! Sau așa arata! Eu nu pun niciodata in compozitie. Numai deasupra cind mincam. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Octombrie 25, 2021 Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2021 Am făcut și eu varza călita și văd ca smintina ce am pus-o in compoziție s-a făcut brinza! Sau așa arata! Cata grasimea avea smantana? Daca nu are minim 30% se cam branzeste Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Octombrie 25, 2021 Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2021 Smintina nu s-a brinzit?Nu. Niciodata nu mi s-a branzit in mancare sau ciorbe.Dar in varza a la cluj am pus deasupra si ce s-a mai scurs printre in cuptor. LE Da, la gatit nu folosesc decat smantana grasa cel putin 30% Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Octombrie 25, 2021 Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2021 Nu. Niciodata nu mi s-a branzit in mancare sau ciorbe.Dar in varza a la cluj am pus deasupra si ce s-a mai scurs printre in cuptor. LE Da, la gatit nu folosesc decat smantana grasa cel putin 30%Nici la mine, dar asta a stat mult la cuptor. Îl trimit pe bărbat la voi, ca m-a întrebat dacă am pus brinza in varza! [:-)))] [clo] [zirea] Noi de obicei serveam smintina la sfirsit. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Octombrie 25, 2021 Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2021 Pentru mine e un sacrilegiu sa mananc varza acra cu smantana. Gatita in orice fel, fie cu sarmale, fie calita, fie a a la cluj... A fost o unica data cand am pus smantana in varza acra. Asta vara cand am fost la Cluj, am fost la un restaurant "Varzarie" pe numele lui unde am mancat varza a la cluj reteta originala. Smantana era separat si separat daca doreai adaugai ciolan afumat, sau carnat. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts