Letitia1 Postat Octombrie 25, 2021 Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2021 Pentru mine e un sacrilegiu sa mananc varza acra cu smantana. Gatita in orice fel, fie cu sarmale, fie calita, fie a a la cluj... A fost o unica data cand am pus smantana in varza acra. Asta vara cand am fost la Cluj, am fost la un restaurant "Varzarie" pe numele lui unde am mancat varza a la cluj reteta originala. Smantana era separat si separat daca doreai adaugai ciolan afumat, sau carnat. Da de acord! La mine la fel! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Collins20 Postat Octombrie 26, 2021 Raport Distribuie Postat Octombrie 26, 2021 Si mie mi s-a branzit cand am pus la gatit creme fraiche, si parca si Sour cream, de aceea le folosesc numai adaugate in mancare in momentul in care o servesc. Sour cream prefer la fructe, creme fraiche la supe, ciorbe. La gatit folosesc cu succes double cream. La fel , pentru frisca folosesc double cream. Mi-a luat ceva pana m-am obisnuit cu ele pentru ca in Romania aveam o singura smantana care era buna la toate. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ab5174 Postat Octombrie 27, 2021 Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2021 Am cumparat de la magazinul rusesc niste peste afumat. In amintirile mele din copilarie, il mincam asa cind cumpara mama, insa asta are asa o piele tare, ca nu se poate minca crud. Cum ii inmoi pielea aia s-o fac comestibila? Parca nu as vrea sa-l fierb, aveti ceva idei?Si la noi pestele afumat are pielea tare, noi oricum nu mincam pielea de peste de nici un fel, sfat nu am cum sa o inmoi. Mi-ai dat idei: azi fac cartofi copti cu salata de peste afumat. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ab5174 Postat Octombrie 27, 2021 Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2021 Si mie mi s-a branzit cand am pus la gatit creme fraiche, si parca si Sour cream, de aceea le folosesc numai adaugate in mancare in momentul in care o servesc. Sour cream prefer la fructe, creme fraiche la supe, ciorbe. La gatit folosesc cu succes double cream. La fel , pentru frisca folosesc double cream. Mi-a luat ceva pana m-am obisnuit cu ele pentru ca in Romania aveam o singura smantana care era buna la toate.Eu pentru frisca folosesc 'whipping cream'.Double cream batuta pentru frisca nu iese 'pufoasa', e prea densa pentru gustul meu. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Collins20 Postat Octombrie 27, 2021 Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2021 Duchy Organic Double Cream227ml You have 0of this in your trolley 4.7out of 5 stars37 reviews Add to favouritesAdd to list£1.20(52.9p/100ml) Add to Trolley View all in Double Cream Pasteurised British double cream Made in the West Country with organic British milk. Our organic double cream is made with British milk from cows who enjoy an organic diet and award-winning welfare standards. This cream is perfect for pouring, whipping, spooning or cooking.Waitrose own label PER 100ml Energy 1933kJ 470kcal Per 30ml serving Energy 580kj 141kcal 7% RI Fat 15.20 g High 22% RI Saturates 9.70 g High 49% RI Sugars 0.70 g Low <1% RI Salt 0.0g Low 0% RI RI = % of your daily reference intakeIngredientsNutritionProduct Details Disclaimer Please note that while we take every care to make sure the product information displayed on our website is correct, product recipes are regularly changed. This may affect nutrition and allergen information therefore you should always check product labels and not rely solely on the information presented here. If you require specific advice on any Waitrose branded product, please contact our Customer Care Team. For all other products, please contact the manufacturer. This information is supplied for personal use only. It may not be reproduced in any way whatsoever without the prior consent of Waitrose Limited nor without due acknowledgement. Legal disclaimer Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Collins20 Postat Octombrie 27, 2021 Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2021 (editat) Eu asta folosesc la gatit sau la frisca. Am facut vinetele!! Am mai gatit o tarta de prune far breton, mini-pizza de la Laura Adamache, o salata ruseasca . Editat de Octombrie 27, 2021 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tonia Antonia Postat Octombrie 27, 2021 Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2021 Azi am gatit supa crema de hering și diseară vom mânca piept de rata cu cartofi gatiti în untura de rata. Sa văd ce sos fac pentru pieptul de rata.Luni am făcut varza călită și tocăniță de fasole verde cu carne de porc. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ab5174 Postat Octombrie 27, 2021 Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2021 (editat) Eu asta folosesc la gatit sau la frisca. Am facut vinetele!! Am mai gatit o tarta de prune far breton, mini-pizza de la Laura Adamache, o salata ruseasca .image.jpg Ti-au placut vinetele? Cu sos sau fara? Eu pentru frisca asta. Editat de Octombrie 27, 2021 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Octombrie 28, 2021 Raport Distribuie Postat Octombrie 28, 2021 Si la noi pestele afumat are pielea tare, noi oricum nu mincam pielea de peste de nici un fel, sfat nu am cum sa o inmoi. Mi-ai dat idei: azi fac cartofi copti cu salata de peste afumat. si mie imi place salata de peste afumat si o fac destul de des.Am una in care pun si cartof fiert si banana. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Octombrie 28, 2021 Raport Distribuie Postat Octombrie 28, 2021 Azi am gatit supa crema de hering și diseară vom mânca piept de rata cu cartofi gatiti în untura de rata. Sa văd ce sos fac pentru pieptul de rata.Luni am făcut varza călită și tocăniță de fasole verde cu carne de porc.Ce sos ai facut pentru rata?cred ca fac si eu rata zilele astea si ma gandisem la un chutney de prune (am facut la iepure) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts