michelle-usa Postat August 11, 2020 Raport Distribuie Postat August 11, 2020 Ciorba de spanac Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat August 12, 2020 Autor Raport Distribuie Postat August 12, 2020 Ieri-salata cu piept de pui, astazi salata de cous-cous cu shrimps, iar miine tot animale marine [:-)))] [:-)))] fructe de mare cu sos de smintina si ceva spaghete. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat August 14, 2020 Raport Distribuie Postat August 14, 2020 Șnițele de pui și salată orientală. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat August 17, 2020 Raport Distribuie Postat August 17, 2020 Weekend organizat si la noi, sambata am facut ardei umpluti, salata de vinete, supa de pui.Duminica dimineata am facut chiftele si snitele. Apoi dupa-masa am umplut 2 portii de cremes cu foi cumparate.Azi la 7 jumate eram in piata sa cumpar porumb pt fiert :-) Le-am si pus in multicooker, pe cand se trezeste lumea va fi gata :-) Eu am venit la serviciu. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat August 17, 2020 Raport Distribuie Postat August 17, 2020 Ieri am facut ciorba de perisoare si friptura de miel cu piure si salata de rosii cu castraveti.Am facut si o prajitura cu caise care s-a mancat instant. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat August 17, 2020 Raport Distribuie Postat August 17, 2020 Azi fac o "conserva de peste". De fapt e peste (macrou) cu legume la cuptor. Am facut saptamana trecuta cu sardine si a fost ff bun. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat August 17, 2020 Raport Distribuie Postat August 17, 2020 Azi fac o "conserva de peste". De fapt e peste (macrou) cu legume la cuptor. Am facut saptamana trecuta cu sardine si a fost ff bun. ce interesant! impartasesti reteta cu noi? [flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat August 17, 2020 Administrators Raport Distribuie Postat August 17, 2020 Am si eu copilul cu noi si am revenit la cratita si ma uit ce mai gatiti voi. Azi fac un gratar la tigaie de piept de curcan. Am mai facut o data si am descoperit ca daca tin bucatile de carne - la marinat in ulei de masline si suc de lamaie - carnea iese super moale si gustoasa. Eu pun bucatile de carne pe bete de bambus (care se cumpara din magazin) si le pun pe tigaia de gratar. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat August 17, 2020 Raport Distribuie Postat August 17, 2020 ce interesant! impartasesti reteta cu noi? [flo] Este o reteta savori urbane: https://savoriurbane.com/conserva-de-peste-cu-legume-zacusca-de-peste/ Mie mi'ar fi placut mai acid, deci in farfurie am pus niste lamaie peste peste. Acum o sa pun cand il fac. O sa pun si un pic de vin alb. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat August 17, 2020 Autor Raport Distribuie Postat August 17, 2020 Azi fac o "conserva de peste". De fapt e peste (macrou) cu legume la cuptor. Am facut saptamana trecuta cu sardine si a fost ff bun.Si mama mea facea din macrou ,"conserva de peste" Exact asa iesea, cum erau pe vremuri conservele d epeste(fara legume).Si oasele s emacerau cumva, nu-mi amintesc insa mare lucru din proceuri.Doar gustul... Nu stiu ce s afac astazi de mincare...ori cartofi prajiti cu brinza rasa pe deasupra si salata(din rosii productie proprie ) ori un fel d efondue de brinza, cu bagheta facuta la cuptor si salata de rosii. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts