Collins20 Postat Octombrie 30, 2021 Raport Distribuie Postat Octombrie 30, 2021 Azi tura 2 la dovleac copt si varza a la Cluj Marius , s-a apasat gresit. Nu ai pus varza deasupra? Nu s-a uscat orezul prea tare? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Octombrie 31, 2021 Raport Distribuie Postat Octombrie 31, 2021 Marius , s-a apasat gresit. Nu ai pus varza deasupra? Nu s-a uscat orezul prea tare?Nu, pentru ca peste orez am pus smantana un strat gros care a fost absorbita de orez Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Noiembrie 1, 2021 Raport Distribuie Postat Noiembrie 1, 2021 Azi fac ciorba de pui si ostropel cu piure. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Noiembrie 1, 2021 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 1, 2021 Am facut ieri o prajitura cu mere, dupa o reteta nemteasca, a fost buna insa cred ca trebuia s atai merele mai mari. Astazi am sa schimb meniul si o s fac ceva chinezarii, am niste sos gata facut, eu doar sa adaug carnea si legumele. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Noiembrie 1, 2021 Raport Distribuie Postat Noiembrie 1, 2021 [:-)))] Am facut strudel de mere ieri. L-am scos din cuptor si l-am pudrat bine de tot cu zahar pudra.S-a mancat imediat o bucata din 4.Am taiat si eu din alta o felie zdravana. Ups! E pudrat bine de tot cu faina! [vraji]Adica preitenii fii-mii...==== Azi mai avem din ce au gatit aseara: tocanita de creveti si inele de calamar. Foarte bune au iesit. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marox Postat Noiembrie 1, 2021 Raport Distribuie Postat Noiembrie 1, 2021 Ieri am gatit o ciorba de fasole cu ciolan afumat (rețeta ardeleneasca cu chimen). Azi sărățele cu brânză și chimen, din nou (îmi place). Va doresc un week end placut. Ce brinza folosesti? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tonia Antonia Postat Noiembrie 1, 2021 Raport Distribuie Postat Noiembrie 1, 2021 Am încercat în diverse combinații: doar feta, feta cu roquefort, gorgonzola, telemea românească. Indiferent de brânza folosită au ieșit de fiecare data delicioase. Cu brânză de capra nu am încercat.Ultima data am facut cu telemea de oi. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Noiembrie 2, 2021 Raport Distribuie Postat Noiembrie 2, 2021 Ciorba mea s-a transformat in varza calita cu costita si mamaliga Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Noiembrie 2, 2021 Raport Distribuie Postat Noiembrie 2, 2021 Weekend prelungit la mine, asa ca sambata am facut ciorba cu de toate, ficatei cu usturoi, conopida la cuptor.Duminica am pus la tava piept de pui, copanele, cartofi, morcovi, ciuperci si separat am facut cefe la gratar, s au mancat cu salata de cruditati.La desert am avut salata de fructe.Ieri am refacut ficateii cu usturoi si un ghiveci cu orez :-) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Noiembrie 4, 2021 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 4, 2021 Am luat ieri o jumatate de cocos , din care am facut supa cu galuste si am pus si zarzavat la fiert pentru salata de boef.Mai am si copanele de pui la cuptor, asa ca am mincare , sper ca si pentru miine. Simbata am s afac gyros, iar duminica probabil ules(cartofi razuiti cu sunculita si cirnati, la cuptor, serviti cu piure de mere) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts