roxanaz Postat Iunie 20, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 20, 2020 Fleur, leusteanul mai merge la sarmalele in foi de vita. Intotdeuna pun cateva crengute. La varza a la cluj se pune si orez? la spartul targului.... da, cu orez, ca la sarmale Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Iunie 20, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 20, 2020 Eu trebuie sa fac o dulceata de cirese, am luat cam coapte si se duc, ai mei nu le-au mancat in cantitatile prognozate :) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Iunie 20, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 20, 2020 la spartul targului.... da, cu orez, ca la sarmaleNu e la spartul targului. Acuma ma apuc. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Iunie 20, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 20, 2020 Merci Lili, o sa incerc si de la ei. Am luat anii trecuti rasaduri de la ferma de la Cap St Jacques si nu s au prins. Dar acolo la ferma culegeam din tufele care cresc langa sere, niste tufe imense. Chiar vreau sa ma duc daca se redeschid in curand, sa le mai " tund" leusteanul. fleur, dacă vrei îți trimit 2plicuri de semințe de leuștean sa pui într-un ghiveci ... creste repede. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iunie 21, 2020 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 21, 2020 (editat) Astazi gratar cu mici [pk] abia astept, n-am mai mincat mici de peste un an!!! O s apun si niste ciuperci, zuchinni si am vrei doi ardei kapya... Nu stiu ce va fi miine, vad eu. edit Si niste porumb o s apun pe gratar!!! Editat de Iunie 21, 2020 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Iunie 21, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 21, 2020 (editat) aseara a facut sotul, chow mein cu pui...by the book. a iesit f delicios dar i-a luat forever sa il gateasca . Editat de Iunie 22, 2020 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Iunie 22, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 22, 2020 Am suferit de exces de zel zilele trecute, nu se va repeta curand [:-)))]Vineri seara am facut o supa de fasole verde.Sambata am inceput cu o supa de pui (pt ciorba radauteana, apoi la cererea publicului am facut si o portie de salata de beuf). Intre timp am scos de la congelator 20 de sarmale uitate acolo (luasem un ciolan dezosat sa le combin).Cu gandul ca duminica fac paneuri, am mers la piata si am luat dovlecei si conopida (dar am luat mai multa conopida pt o portie cu smantana la cuptor). Mai aveam si o caserola cu snitele congelate.Am copt si un blat cu cacao, am insiropat cu capucino clasic. Am taiat blatul in doua, am pus un strat de Nutella si deasupra am pus o crema din frisca+mascarpone+Nutella si ciocolata rasa. Am impartit-o rapid, sa nu o mancam noi toata Asa ca este mancare pe stoc, 5 zile nu vreau sa gatesc [fri] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Iunie 22, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 22, 2020 Azi ciorba de spanacsalata de pui cu maioneza, ceapa, țelina bbq e rămas de ieri mai fac o garnitura sau salata Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iunie 23, 2020 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 23, 2020 Eu am facut ieri pasta calabrese, am luat sos de la Maggi si eu am adaugat zuchinni si rosii cherry, plus mozarella...foarte bun a iesit!!! Astazi snitel de porc cu risotto(cred...)si ceva salata. Am luat de la magazinul rusesc niste afumatura(picioare de proc de lapte) si as vrea s afac niste fasole cu afumatura, dar s acad ca se anunta destul de cald... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Iunie 24, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 24, 2020 Supa de vitaPasta tot cu carne de vita, sos rosu. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts