szivarvany Postat Octombrie 19, 2020 Raport Distribuie Postat Octombrie 19, 2020 Sambata am facut o supa pe pui (in care am fiert duminica galusti de gris), apoi am facut salata de beuf. Am mai avut si o conopida si am facut cu usturoi, patrunjel verde, maioneza pt uns pe paine. Am facut o juma` de portie de pilaf cu piept de pui (pt pofticiosii casei). Seara am combinat un blat simplu de prajitura cu crema de budinca de vanilie + frisca si un mix de compot de fructe, a iesit foarte buna :-)Duminica pt pranz am prajit cartofi si aripi kfc (Edeia) si aveam salata de varza.Si cam atat, pana nu s goale caserolele :-))) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Octombrie 19, 2020 Raport Distribuie Postat Octombrie 19, 2020 Ciorba de dovlecel, pui la cuptor, mancare de mazare. Azi vrea copilul tarte cu crema de vanilie si fructe. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judoka02 Postat Octombrie 20, 2020 Raport Distribuie Postat Octombrie 20, 2020 Ieri am transormat reteta de papanasi fierti, i am facut sarati. F bun a iesit. In plan spaghete bologneze, salata de pui cu telina. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Octombrie 20, 2020 Raport Distribuie Postat Octombrie 20, 2020 Am făcut sarmale în doi timpi, le-am fiert la slowcooker a doua zi. De fapt au fiert cât noi am fost la servici și școală. 7 ore la intensitate mică. Foarte bune. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Octombrie 20, 2020 Raport Distribuie Postat Octombrie 20, 2020 Fleur bravo!! Auzi la ea: sarmale in 2 timpi. Mie impachetatul mi se pare cel mai lung :), de aia cel mai des fac un soi de varza à la cluj, dar fara stratul ala de orez. Eu o sa fac o varza calita cu confit de canard. Am rata gata confiata, imi trebuie varza acra. Merg maine la mag romanesc sa iau. Zilele astea am facut placinta cu branza sarata, friptura de porc cu pere si ghimbir cu garnitura de piuré, tocanita de porc cu ciuperci, pastrav prajit cu mujdei. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Octombrie 21, 2020 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 21, 2020 Noi am fost doua zile la sora mea-nu am incalcat absolut nicio restrictie impusa de corona, am avut pastrama de oaie la gratar cu must, salata de bpef , tochitura cu mamaliguta si usturoi sau hrean-dupa pofte si preferinte. Ieri am servit niste salata de boef ca mi-a dat sora mea si la pachet, astazi iar am fost sub stres cu sotul, iar a tras o tura la spital insa mi-a deranjat zenul dinnoi asa ca vom comanda ceva probabil, miine vreau sa fac niste kasler cu ananas si ardei rosu, cu garnitura de orez si vreau sa iau varza sa fac cu carne. Pentru we cred ca gulas de vita... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Octombrie 22, 2020 Raport Distribuie Postat Octombrie 22, 2020 Azi fac ardei umpluți. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Octombrie 22, 2020 Raport Distribuie Postat Octombrie 22, 2020 Fleur bravo!! Auzi la ea: sarmale in 2 timpi. Mie impachetatul mi se pare cel mai lung :), de aia cel mai des fac un soi de varza à la cluj, dar fara stratul ala de orez. Mersi. A nu se înțelege că le-am făcut "în 2 timpi și 3 mișcări" ci pur și simplu în două etape. E prima dată. Până acum le făceam și fierbeam în aceeași zi, îmi lua toată ziua. Acum le am împachetat și pus peste noapte în frigider, a doua zi dimineață le am pus la slowcooker cu zeama. Le am făcut cu frunze de viță din borcan și a mers mai repede împachetatul.Cu varză murată voi face de Crăciun abia. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Octombrie 23, 2020 Raport Distribuie Postat Octombrie 23, 2020 (editat) Mi-a adus aminte Letitia de ciulama, asa ca am facut si eu, de ciuperci doar. Cu mamaliga langa, un deliciu. Bine, ca pe urma m-a incercat bila, e partea a 2-a. Am mai facut pizza cu pepperoni si ciuperci si pui la cuptor cu salata de sfecla rosie.Zilele astea nu am nicio idee, poate o supa cu galuste si o tocanita de ceapa cu afumatura.Am varza de bagat, sa mai pun niste gogosar si conopida, chestii de toamna. Editat de Octombrie 23, 2020 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Octombrie 26, 2020 Raport Distribuie Postat Octombrie 26, 2020 Si iar e luni ...Vineri seara am facut penne cu sunca si panna.Sambata am facut ficatei de pui, i am mancat frecati cu unt :-)Apoi am facut o ciorba cu de toate si am pus la fiert in multicooker sarmale cu ciolan afumat. Am fiert cartofi in coaja + oua (din astea am facut o salata cu porumb si maioneza). Seara pe la 10 am scos din cuptor o praji cu mere(cu aluat fraged clasic).Duminica la pranz am avut broccoli+cartofi dulci trasi la tigaie cu parmezan, cateva snitele si 2 pastravi prajiti, mujdei. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts