andacos Postat Noiembrie 8, 2020 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2020 Daaaa, si eu!Mie nu mi-au iesit niciodata muraturile....Le-am cules asa un pic inrosite...imi plua deja in gura cind ma dindescg la gustul lor!!! Le pun in borcane de sticla... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Noiembrie 8, 2020 Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2020 [:-)))] [:-)))] (iti dai seama ca daca nu spuneai eu eram ferm convins ca am scris corect??? [batcap] [batcap] ) sa nu cumva sa modifici.... ca suna super :) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Noiembrie 8, 2020 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2020 sa nu cumva sa modifici.... ca suna super :)Nu modific...insa sa stii ca mi-am amintit, cind eram in tara, tot asa spuneam...ma duc la piata sa cumpar muraturi(in sensul de gognele)!!!O fi vreun neologism... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Noiembrie 9, 2020 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2020 Sunt in tred si eu, varza cu carnaciori, supa de gaina cu galuste, pilaf si un tort diplomat pentru niste prieteni.Azi vreau sa fac lasagna. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Noiembrie 9, 2020 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2020 Si apropo de muraturi, pentru prima data de cand ma ocup de pus, mi s-a stricat un borcan de 10 kg de castraveciori. Nu stiu de ce, am facut compozitie cum fac de obicei, sambata cand am vrut sa scot, am constatat ca sunt moi, fleasca, i-am aruncat la gunoi. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Noiembrie 9, 2020 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2020 (editat) Weekend cu de toate si la noi :-)Sambata, la cerera publicului, am facut spanac si ciorba de perisoare, piept de pui cu smantana si galusti, iar seara am trantit si un Tiramisu`.Duminica dimineata am facut mancare de mazare, piure, gratare, cascaval pane, fishfingers, plus salata de cruditati.:-))) dau edit ca uitasem: duminica dimineata am facut si papanasi fierti, am impartit cu vecinele :-) Editat de Noiembrie 11, 2020 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Noiembrie 9, 2020 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2020 Supa de roșii, ardei umpluți și tarte tatin. In plan: peste prăjit cu usturoi, spaghetti cu creveți. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Noiembrie 10, 2020 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 10, 2020 Ma duc astzai sa-mi cumpar hrean sa pun gogonelele la murat!!Miersucri ma duc sa iau si conopida, a vorbit cu fermierul(a) si am sa pun si -in functie de marimea conopidei, un bircan la otet si unul la murat!! Eu-v.am mai spus, sunt mare amatoare de acrituri din astea!!! Sunt insa fara inspiratie ce sa gastesc astazi ... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Noiembrie 10, 2020 Raport Distribuie Postat Noiembrie 10, 2020 Mi-a mai ramas carne tocata si am sa fac o ciorba de perisoare, cu bors si leustean muuult. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Noiembrie 10, 2020 Raport Distribuie Postat Noiembrie 10, 2020 Mă tentează și pe mine o ciorbă de perișoare. Leuștean proaspăt nu mai am, poate îmi aduce o colegă din grădina ei dacă o mai avea. La noi a fost vară zilele astea. Am în frigider praz, conopidă, fasole verde. Pe astea le voi găti deci în următoarele zile. Aaa, să nu uit, am descoperit recent sosul sriracha, din comerț, picant. Este bestial! Pe mici, aripioare de pui, cartofi prăjiți, pizza, pe orice merge. Am luat acum că de curând a început și copilul să mănânce picant, înainte nu luam că mi-era frică să nu- l confunde cu ketchup ul. Acum mâncăm amândoi, el bea lapte după, eu bere (numai în weekend! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts