Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Ce gatim astazi?Cap.104


Recommended Posts

Ce numti voi piine cu ou ? 

 

Azi  (acusica) pun la cuptor o carne de vitel si fac niste praz in sos. si orez fiert Pe seara o salata de cartofi cu vitelul de la prinz. 

Daca am curaj si timp , un cake clasic insa copt in forma rotunda, ca asa le place mai mult.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

In Franta e cunoscuta varianta dulce, "pain perdu". Se pune vanilie, scortisoara (uneori) si zahar.

 

Eu prefer varianta ne-dulce. E un fel de mincare ce imi aduce aminte de copilarie, bunica-mea imi facea. In Ardeal se numeste "bundash keneret" (scuze, scriu dupa ureche pt ca habar n-am cum se scrie in ungureste - "keneret" e pâine).

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu bat oul cu lapte si apoi tavalesc feliile. Le prăjesc în unt. Folosesc paine la tava ( pentru sendviciuri). Le presar cu un pic de zahăr tos și torn deasupra sirop de arțar.

Mic dejun de weekend!

 

În altă ordine de idei, am făcut aseară ciorbă de cartofi cu sfeclă, de abia aștept să mănânc cu un pic de smântână și ceapă.

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...