Fleurdelise Postat Iunie 24, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 24, 2020 Snitele de pui cu cartofi pai la cuptor, salata de varza cu un pic de morcov ras. Maine o ciorba radauteana cu mult leustean ( mi a adus colega) si o fasole batuta, cu ceapa prajita deasupra ( daca imi amintesc sa pun fasolea in apa in seara asta). Am mai dezghetat doua aripi de curcan sa fac o piftie (pe care doar eu o voi manca) si 500 g visine pentru o tarta. Sa vad cand le fac. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Iunie 25, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 25, 2020 Aseara am facut si eu paste (fusilli) cu ton si porumb.Musai sa iau si eu visine pentru un chec :-) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iunie 25, 2020 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 25, 2020 Am mai dezghetat doua aripi de curcan sa fac o piftie (pe care doar eu o voi manca) si 500 g visine pentru o tarta. Sa vad cand le fac.Aoleu...faci racitura pe caldur asta, ca am inteles ca si la voi e destul de cald!!!??? Eu ieri am facut doar salata cu ceva brinza si oua ochiuri, a fost prea cald sa pun sa fac fasole cu afumatura.Si nici nu ma incumet pina nu se raceste...aoleu mincare grea pe caldurile astea. Deci nu stiu ce sa fac astazi ca si azi se anunta foarte cald... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Iunie 25, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 25, 2020 S a terminat canicula la noi deocamdata. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iunie 26, 2020 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2020 Ieri am fost plecati toata dupa masa, ideea era sa mincam pe unde am fost, insa pur si simplu am uitat ca nu toate restaurantele sunt inca deschise. Asa ca am luat pentru acasa niste pizza ce am bagat-o in cuptor si asta a fost masa pe ziua d eieri. Astazi am scos niste macrou din congelator, este inca foarte cald insa macroul s eface rapid, am s afac niste hrean linga si poate niste mamaliga... Nu stiu exact pentru miine insa duminica am sa fac niste friptura la cuptor nu piure de cartofi si castraveti murati.Daca ajung sa iau niste spareribs, am sa le pun ma marinat si pe vom pune duminica pe gratar, deci o sa fac miine friptura la cuptor. Daca se racoreste am sa fac luni fasole cu afumatura.Mai cochetez cu niste supa crema de rosii. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Iunie 26, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2020 Snitele de pui cu cartofi pai la cuptor, salata de varza cu un pic de morcov ras. Maine o ciorba radauteana cu mult leustean ( mi a adus colega) si o fasole batuta, cu ceapa prajita deasupra ( daca imi amintesc sa pun fasolea in apa in seara asta). Am mai dezghetat doua aripi de curcan sa fac o piftie (pe care doar eu o voi manca) si 500 g visine pentru o tarta. Sa vad cand le fac.Fleur eu folosesc fasole gata fiarta (in brine) pentru fasole bătută ! Sint sigura ca găsiți si la voi. O amestec cu blenderul, pun usturoi pisat, sare și apoi ceapa prăjită in sos tomat! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Iunie 26, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2020 Este si aici fasole in conserva, Letitia.Eu am ramas cu niste reflexe de cand eram cu fostul, care avea diabet si contraindicatie sa consume in general orice din conserve de la magazin.Cumpar doar fasole cu boabe albe.mici, navy beans, care fierbe repede cu conditia sa o pun in apa cu o seara inainte. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Iunie 27, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2020 Asta de care spun e doar fiarta in apa fără sare sau zahăr adăugate. Este și mincarica de fasole la conserva, aia într-adevăr are zahăr și sare grămada, nu iau nici eu. Pentru ciorba fierb și eu fasole, la oala cu presiune, după ce o dau in clocot de 2 ori. Ca tip folosesc kidney beans, aia albă de care zici nu prea o găsesc. Îmi place și mie. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Iunie 28, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 28, 2020 Azi a fost racoare dimineata, deci am putut gati fierturi si da drumul la cuptor. Am facut: salata de vinete dintr o vanata mare, a iesit dulce si delicioasa, n am mai pus maioneza in ea. S a mancat deja!Ciorba din piept de pui, cu smantana si leustean proaspat, piftie din doua aripi mari de curcan ( e la frigider, sa vad daca s o inchega pana maine dimineata) si un compot de caise si piersici. As zice ca am mancare pe 2-3 zile, daca n as sti ca fi- miu nu mananca ciorba si piftie, doar compot. Azi a mancat salata de vinete si un mic si seara ceva mac and cheese si compot. Asa ca maine trebuie sa gatesc ceva pentru el, spaghete bolognese cel mai probabil, plus tarta cu visine de care nu am avut timp azi. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Iunie 28, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 28, 2020 Eu nu pun niciodată maioneza in vinete . La noi sunt călduri prea mari sa dau drumul la cuptor. Azi am facut corean bbq, si cu veggies si orez. Am pus in urma cu 2sapt , conopida si brocoki la congelator nu imi place de loc gustul când le am gătit astăzi. Oare nu se pun vegetalele astea la congelatot? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts