Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gatim astazi?Cap.104


Recommended Posts

Eu raportez succes cu mincarea, in sensul ca s-a mincat tot(bine am pus si la pachet insa asta e ceva normal la noi), imediat ma duc sa incalzesc ca mai am vreo 4-5 sarmalute  si gata.

 

Am avut mare succes cu pulpele de rata, au iesit excelente.

 

vreau s afac o ciorba de perisoare(dar si cu os) dar nu azi sau miine , cred ca las dupa revelion.

 

Astazi cred ca fac un fondue de brinza, cu salata.Mai departe nu stiu...cum suntem toti acasa, vom hoatari asa ad-hoc!!!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Dana bravo, bravo!!!

si noi am terminat ieri sarmalele. f bune au fost ...

Acum incepem preagtirile de revelion  [:-)))]  [:-)))]  [:-)))]

 

Eu o sa fac cozonac imbatat, islere cu alune si crema de ciocolata, rulada de bezea cu nuca, mascarpone, frisca si visine, ciorba de burta pt a doua zi si creveti creoli la gratar (tot pt a doua zi)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dsi nu am abuzat sub nicio forma-poate doar prin faptul ca am mincat mincaruri grele-sarmale, racituri, cirnati-imi simt stomacul foarte incarcat, asa ca fara dezdrabalari prea mari de revelion.

 

Tot caut in apropiere- sa fie convenabila deplasarea, un restaurant chinezesc unde sa comandam ceva, insa nu am gasit nimic pina acum, tot ce am gasit deschis este destul de departe.

 

Deci sunt cam fara plan de revelion...Am zis ca iau un somon si am sa fac frigarui, am sa iau si niste schrimps, pe care tot pe frigarui le insir, am sa bag si o friptura la cuptor cu cirnati pentru restul mofturosilor.

 

Ceva brinza cu struguri si cam atit...daca nu gasesc chinezii!!! [:-)))] [:-)))]

 

Astazi fac spaghetti cu ton...cine nu vrea, n-are decit sa -si faca altceva. [clo]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am luat peste si schrimps, voi mai face pe linga ce am scris in mesajul anterior si niste piept d epui in corn flackes si gata...dulce nu fac nimic ca mai am cozonac, un panetone neinceput si placinta cu mere in congelator.

 

Pieptul d epui il marinez din seara asta si am sa.l fac in friteuza...merge si repede si e foarte bun si crocant.

 

Pestele si schripsii ii ung cu ulei d emasline, usturoi si lamiine si fac la grill.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Andacos, te rog să pui rețeta de piept în cornflakes. Macini cornflakes și faci șnițele? Sau mai degrabă nuggets? Sunt f i teresată pt fi miu, cred că i ar place.

 

Noi suntem pe "pansamente gastrice", m au terminat la stomac sarmalele, piftia, boeuf ul. Colebil și antiacid la greu.

 

Zilele astea ciorbe și supe, mămăligă, pâine prăjită, iaurt, din astea.

 

De Revelion fac somon cu piure și legume verzi la abur, aperitiv ouă umplute cu pate și pastă de ton și niște somon afumat dacă mai ies la cumpărături. Desert un tiramisu cu portocale, am văzut rețeta la Laura Laurențiu parcă. Și prăjitura cu foi cu miere și cremă de griș, e spornică și merge și la micul dejun.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fleur, e foarte simplu...eu tai pieptul de pui in cuburi si il pun la marinat(cu cit sta mai mult cu atit mai bine).Eu pun sare,piper, boia, usturoi...ce am la indemina sau ce inspiratie imi vine.Uite acum cind scriu mi-a venit ideea sa-l marinez in pasta de curry, mai adaig ceva usturoi...vad eu.

 

Il dai prin faina, ou si corn flacks si apoi il pun in ulei incins.Cum spuneam, in friteuza iese foarte buna.

 

Este foarte bun servit cu sos dulce-picant!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fleur, e foarte simplu...eu tai pieptul de pui in cuburi si il pun la marinat(cu cit sta mai mult cu atit mai bine).Eu pun sare,piper, boia, usturoi...ce am la indemina sau ce inspiratie imi vine.Uite acum cind scriu mi-a venit ideea sa-l marinez in pasta de curry, mai adaig ceva usturoi...vad eu.

 

Il dai prin faina, ou si corn flacks si apoi il pun in ulei incins.Cum spuneam, in friteuza iese foarte buna.

 

Este foarte bun servit cu sos dulce-picant!

Merci, o incerc sigur dupa ce terminam mancarea de Revelion.

Eu am air fryer, nu friteusa clasica (din motive de evitat prajitul in ulei), sper sa iasa bun. Am incercat mici la el, ies bestiali, suculenti, dar snitele/nuggets nu inca.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Bine v-am gasit in noul an!

 

Astazi fac ciorba de perisoare si ceva chinezarii pentru mofturosi, am terminat tot ce am pregatit pentru revelion, platoul cu btinza nici nu l-am mai facut(drept sa spun am pus brinza ins aimpoachetata ca stiam eu ca nu vom minca si bine am facut...nu s-a atins nimeni d ebrinza, asa ca am bagat-o in frigider in ambalajele originale)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...