Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gatim astazi?Cap.104


Recommended Posts

Ce reteta ai la ciorba radauteana?

 

Cum spuneam eu nu prea am fost multumita de rezultat, sunt hotarita sa incerc alta reteta.

 

https://savoriurbane.com/ciorba-radauteana-reteta-traditionala/

 

Eu de aici am pornit, dar dupa ce fierb bucatile de pui (de obicei pun un piept de pui mare cu piele si os si spate de pui doar), tai bucati mici doar din pieptul de pui. Si la final pun doar galbenusurile cu smantana, fara faina. Si tot la final pun 1 catel de usturoi zdrobit, nu mai mult.

Am mare succes cu ciorba asta, probabil o voi reface miercuri  [biz]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Multumesc, am sa fac si eu astazi, sper sa iasa mai buna , de data asta am jumatate de pui crescut cu porumb, ultima data am facut doar cu piept de üui.

 

E aceasi reteta ca cea facuta d emine, nici eu nu folosesc faina si nici usturoi nu pun la fiert.Parerea mea e ca se intimpla acelasi lucru cu usturoiul ca si cu otetul, schimba complet gustul dupa ceva timp, cine vrea isi drege ciorba in farfurie(bine eu trebuie sa le spun si lui fii mio-dac-o minca, si lui barbatu`mio ca ei nu le "are" cu ciorbele aste de burta sau raduteana [:-)))] [:-)))])

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Andacos, daca folosesti bucati de pui cu os, cartilagii, etc sigur iese mai buna.  Pieptul e fad.   Am o rugaminte  la dna curcubeu , vreau si eu reteta pt  vafe sarate, te rog!

E reteta Montignac [flo]  

5) Gofre cu branza telemea, ceapa verde si tarate de ovaz (F1). - asta e reteta facuta de mine ieri, in loc de ceapa verde am pus oregano ... au iesit nemaipomenite 

 

Pun link de pe culinar :

http://www.culinar.ro/forum/continut/dieta-montignac/31070/retete-montignac-waffle-gaufre-faguri/

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Reteta, doamna, reteta  [il]

https://www.facebook.com/100053037793713/videos/1043709552796451/

 

Daca nu se vede linkul FB, reteta e ff simpla, 250 faina, 500 g branza vaci (sau in general, branza de vaci in cantitate dubla fatza de faina), 1 praf de sare, coaja rasa de la 1 lamaie, 2 oua, o lingurita rasa de praf de copt, 1 plic zahar vanilat.

 

Se marunteste branza, cu sau fara mixer. Se adauga toate ingredientele in ea, lasand la urma faina +praful de copt. Se face un aluat moale care trebuie sa se dezlipeasca de maini. Se lasa sa se odihneasca 10 minute.

Din aceasta cantitate se fac 8 bile mari si 8 bile mici. Se da forma de papanas cu gaura in mijloc, la bilele mari. Bilele mici se lasa ca atare. Se prajesc in ulei incins cateva minute, rotindu-le sa se faca uniform. Se scot pe prosoape de hartie. Se ung cu smantana, se monteaza bilutele deasupra si se servesc cu dulceata preferata.

 

Eu am facut jumatate de cantitate, pentru 2 persoane (2 papanasi de fiecare)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

astazi eu fac pt sot mazare cu 2 aripi de pui (mie nu-mi place).

william si-a luat costite de porc, le face la slow cooker.

 

eu am mancat 2 felitutze mici de pizza (vegetala) si 2 linguri de supa...mai beau o gura de cafea si mananc o lingura de iaurt si sunt ok pt astazi

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...