Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gatim astazi?Cap.104


Recommended Posts

  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Coca, rulouri de astea de fajitas cumparate, le umplem fiecare dupa preferinte: feta, ardei, sos, somon afumat, etc 

Mancare rece de seara . 
 

Sufleul : 5 oua , 5 linguri de ulei, 5 de faina, sare, condimente , smântâna sau iaurt gras, ,brânza, un dovlecel( nu e obligatoriu) , broccoli ( prefiert).mărar 

Deasupra am pus brânza de burduf, dar merge și altceva. 

 

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ieri am avut piept d epui cu curry , carnea pregatita cumparat d ela macelarie eu doar am pus-o in tigaie , cu orez.

 

Astazi friptura la cuptor cu ceva ciueprci, piure de cartofi si salata d evarza.

 

Pentru saptamina ce vine , nu stiu insa exact in ce ordine dar ;varza cu carne d eporc, ceva chinezarii adica voi oscila intre uncle bens dulce acrisor si piept d epui facut cu pasta de curry , niste cirnati si am niste ghnochi care trebuie sa-i pregatesc, sa vad cum.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

 

 

Am luat o bucata de carne de vita pentru friptura. Rox, tu aveai o reteta faina, nu?

 

sper ca nu e prea tarziu?

in oala de fonta, bucata intreaga asezonata bine cu sare si piper. Deasupra torn zeama de la o lamaie mare si cam 250-300 ml ulei ev de masline. La focul cel mai mic pe plita 2-3 ore pana se rupe cu furculita de moale ce e. Sau la cuptor la 150 grade. Cu capacul pus.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

sper ca nu e prea tarziu?

in oala de fonta, bucata intreaga asezonata bine cu sare si piper. Deasupra torn zeama de la o lamaie mare si cam 250-300 ml ulei ev de masline. La focul cel mai mic pe plita 2-3 ore pana se rupe cu furculita de moale ce e. Sau la cuptor la 150 grade. Cu capacul pus.

 

Multumesc. Am facut la pranz dupa o reteta frantuzeasca. rateu total, ca de frica sa nu fie prea in sange (mie nu imi place in sange) am lasat mai mult si deci a iesit cam talpa :) si s-a declarat : mai bun e porcu.

 

Am facut dupa retata ta vitel, si ff bun a iesit, dar nu mai stiam daca e reteta de vitel sau de vita ....

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mcoca, vită moale garantat iese la slow cooker. Eu fac rar pentru că încerc să evit carnea roșie, dar de fiecare dată când am făcut a ieșit super fragedă.

Bucata întreagă sau bucățele ( la gulaș, tocană) trase mai întâi la tigaie, apoi la slowcooker cu ceva lichid și mirodenii după gust. 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

 

 

Multumesc. Am facut la pranz dupa o reteta frantuzeasca. rateu total, ca de frica sa nu fie prea in sange (mie nu imi place in sange) am lasat mai mult si deci a iesit cam talpa :) si s-a declarat : mai bun e porcu. Am facut dupa retata ta vitel, si ff bun a iesit, dar nu mai stiam daca e reteta de vitel sau de vita ....

 

eu fac si vita asa, tocmai ca nu ii trebuie o bucata scumpa ca sa iasa bine. Doar ca trebuie lasata mai mult (adica pana e moale :) )

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si iar e luni :-)

Sambata am facut paste cu sos de rosii, o ciorba de cartofi cu costite afumate, salata de vinete, seara am facut 3 checuri cu nuci prajite, visine, fulgi de ciocolata. Am mai facut ciorba de perisoare, niste musaca de cartofi si dintr un piept de pui mic am facut tocanita cu smantana si galusti. Duminica la pranz am avut piure, costite si salata de cruditati.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...