Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Noiembrrrr si o cafea irlandeza cu rom


Recommended Posts

  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

B a lucrat ca naucul de vineri - la 23,30 era inca pe telefon cu Maroc, sambata si ieri 9-19 sau mai mult, si azi de la 8 din nou pe telefoane sa rezolve o problema de livrat piese.

 

Tocmai a termina de vb cu un furnizor si i-a zis la final 'pupi, pa' cum le zicem noi fetelor si bunicilor.  [:-)))]  [:-)))]  [:-)))]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Aici a fosta vacanta scolara saptamana trecuta, azi au reinceput. Am vrut sa vad si eu luna albastra aseara, dar a fost ceata si nu s-a vazut. De Halloween s-au imbrcat si am vrut sa le ascund dulciurile in gradina, ca un treasure hunt, dar a plouat, asa ca le-am ascuns in casa si a fost ok. Important era sa le manance  [clo]

 

Silvi, mie mi se par apetisante furescurile tale.

 

Fleurdelise, si noi mancam avocado simplu, eu/fetele fara sare. B isi pune. dar cel mai des dimineata cu un ou prajit si 2-3 rosii langa sau guacamole (= pasat cu niste zeama de lamaie)

 

Miha, bafta la jobul la care ai aplicat.

 

Daniela, time-capsurle mi-a dat: netiquette, AIDS, enalapril, home theatre, text messaging, tiramisu (!!!), mind frame, impostor syndrome ca tot il pomeniseram, boy toy, barista. Foarte interesante.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...