roli25 Postat Noiembrie 21, 2020 Raport Distribuie Postat Noiembrie 21, 2020 Mihaela m-ai facut curioasa cu bibi...am zis ca fac... N-am carne de vita, n-am dovlecei, n-am muguri de susan, iar castraveti doar vreo 2 mici si ametiti. Si cand am vazut cat e ceasul si n-am gatit nimic, m-a luat ameteala. Am fugit sa trantesc niste cotlete la cuptor si vinete umplute de-ale lui Glimmer. [fuga]Barbatul a golit Ikea si a purces la drum. Ce-mi lipseste de cand m-am mutat din Buc? Ikea!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Noiembrie 21, 2020 Raport Distribuie Postat Noiembrie 21, 2020 Mihaela, la multi ani sarbatoritilor tai dragi. Sanatate, liniste in suflet si succes in viata. Si pe vremea mea sa cumperi un tort era ceva nemaiauzit.imi amintesc ce bune erau prajiturile din romania. Mie imi placea Dobos.( parca asa se numea) Torturile de aici sunt f f dulci, gretoase, cand mai vad si frosting colorat mi se face rau. Singurul tort mai acceptabil e chocolate mousse de la Costco.Cele de la cofetariile speciale sunt f scumpe si nu se merita. De asta m am apucat sa fac torturi in casa:tiramissu, chocolate mousse si cheesecake. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Noiembrie 21, 2020 Raport Distribuie Postat Noiembrie 21, 2020 se pare ca vor carantina tot ce e la periferia Bucurestiului, ceea ce e o mare tampenie. cati dintre cei care stau acolo au si domiciliul acolo? cam un sfert? cifrele n-au absolut nicio legatura cu realitatea. iar la dentist presupun ca pot merge cu declaratie, nu? si eu ma duc azi undeva la periferie, la ziua unei prietene care sta in Magurele. acum mi-a zis ca din seara asta sunt carantinati, asa ca trebuie sa stam cu ochii pe ceas sa nu raman acolo Da, dar cu ocazia asta fac si o baza de date"art. 4 se instituie urmatoarele masuri obligatorii pentru toate persoanele care se afla permanent sau tranziteaza zonele mentionate:1. Identificarea tututor persaonelor cu domiciliul, resedinta sau adresa declarata in zonele mentionate la art. 1(alin.2) si introducerea acestora in bazele de date dedicate."" Mai mult de atat, chiar daca ai buletin de bucuresti, dar izolarea, carantinarea, boala o petreci in Ilfov in localitatea X, DSP acolo te ia in evidenta. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glimmer Postat Noiembrie 21, 2020 Raport Distribuie Postat Noiembrie 21, 2020 (editat) Eu mi-am dus la capăt minunatul proiect cu ravioli. Am făcut ravioli da casă umpluți cu spanac și telemea de oaie și apoi i-am adăugat la legume gătite la cuptor. Editat de Noiembrie 21, 2020 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Noiembrie 21, 2020 Raport Distribuie Postat Noiembrie 21, 2020 Mihaela, la multi ani lui Ovi! Sa fie sanatos si norocos!!! La multi ani Dianei!! Sa i se indeplineasca toate dorintele!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Noiembrie 21, 2020 Raport Distribuie Postat Noiembrie 21, 2020 Eu mi-am dus la capăt minunatul proiect cu ravioli. Am făcut ravioli da casă umpluți cu spanac și telemea de oaie și apoi i-am adăugat la legume gătite la cuptor. scuze... da’ nu-s coltunasi? Ravioli sunt doar cu galbenuse in aluat (de aici si culoarea galbena a aluatului) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumphitza Postat Noiembrie 21, 2020 Raport Distribuie Postat Noiembrie 21, 2020 Glimmer, cand am vazut prima poza am balit instant, ca m-am gandit ca-s coltunasi cu branza! abia apoi am citit ce ravioli ai facut tu Am o pofta de coltunasi de vreo cateva luni si numai nu am apucat sa imi fac, dar precum am branza dulce in frigider cred ca imi fac o portie cat de curand! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glimmer Postat Noiembrie 21, 2020 Raport Distribuie Postat Noiembrie 21, 2020 scuze... da’ nu-s coltunasi? Ravioli sunt doar cu galbenuse in aluat (de aici si culoarea galbena a aluatului)Habar n-am, eu am luat rețeta de ravioli de pe net, aluatul e doar cu ouă și făină (ouăle întregi, nu doar gălbenușe).De aici am luat rețeta:https://www.lauralaurentiu.ro/retete-culinare/retete-cu-paste/raviolli-facuti-in-casa.html Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glimmer Postat Noiembrie 21, 2020 Raport Distribuie Postat Noiembrie 21, 2020 Glimmer, cand am vazut prima poza am balit instant, ca m-am gandit ca-s coltunasi cu branza! abia apoi am citit ce ravioli ai facut tu Am o pofta de coltunasi de vreo cateva luni si numai nu am apucat sa imi fac, dar precum am branza dulce in frigider cred ca imi fac o portie cat de curand! Ei, partea frumoasă e că am făcut și ceva din același tip de aluat cu brânză dulce și stafide și cu un „sos” din smântână și miere. Doar că le-am dat o altă formă și le-am făcut mai mari, să intre mai multă umplutură. Au ieșit bune ambele preparate... Hipocaloric și tot ce mai trebe. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Postat Noiembrie 21, 2020 Raport Distribuie Postat Noiembrie 21, 2020 Auzi, bibimbap!!! [:-)))] Ce denumire haioasa! In coreană înseamnă amestec de mâncare :). Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts