Ioana_Pos Postat Noiembrie 20, 2020 Raport Distribuie Postat Noiembrie 20, 2020 Daniela, multam de subiect nou. [flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Noiembrie 20, 2020 Raport Distribuie Postat Noiembrie 20, 2020 Cu Mosu', s-a rezolvat! https://www.youtube.com/watch?v=PITCmngiMfA Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Noiembrie 20, 2020 Raport Distribuie Postat Noiembrie 20, 2020 Silvi, sanatate nasei. Sper ca voi sunteti ok. Ella, ce aiurea ca pensia e impozitata - pana la urma la aia din pilonul 2 ai platit deja taxe. Strumph, sper sa te lase durerile. Nu ca te consoleaza cu ceva, dar si Patricia alege 'verdele' (verdeata) din ciorbe, pastele le vrea numai cu branza pe ele, fara sos etc Ant, bine ca a trecut saptamana agitata. Ce retete? Intreb, ca eu 'mananc' ca ielele: citesc retete faine si imi imaginez ce bune sunt. Daca e vorba de facut [zid] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Noiembrie 20, 2020 Raport Distribuie Postat Noiembrie 20, 2020 Ma duc sa fac niste conopida cu branza. Oricat incerc, nu imi iese asa buna cum o facea mama. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antmil Postat Noiembrie 20, 2020 Raport Distribuie Postat Noiembrie 20, 2020 (editat) Nci mie nu iese grozav conopida cu branza - iese "apoasa"...oricum, nu ma dau in vant dupa conopida desi vad ca e leguma la moda :) Contemplez niste prepelite umplute cu "forcemeat" si trufe. Am mai vazut o reteta la Daniel Boulud de prepelite umplute cu o smochina invelita in spanac, invelita in "forcemeat" si la final invelita in prosciutto. Apoi rumenita in tigaie in untura de rata, finisata la cuptor si servita cu un sos din demi-glace si vin de porto. https://www.dartagnan.com/roasted-quail-stuffed-with-fig-and-prosciutto-recipe.html Editat de Noiembrie 20, 2020 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumphitza Postat Noiembrie 20, 2020 Raport Distribuie Postat Noiembrie 20, 2020 Contemplez niste prepelite umplute cu "forcemeat" si trufe. Am mai vazut o reteta la Daniel Boulud de prepelite umplute cu o smochina invelita in spanac, invelita in "forcemeat" si la final invelita in prosciutto. Apoi rumenita in tigaie in untura de rata, finisata la cuptor si servita cu un sos din demi-glace si vin de porto. https://www.dartagnan.com/roasted-quail-stuffed-with-fig-and-prosciutto-recipe.html cand te vedem la Masterchef? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antmil Postat Noiembrie 20, 2020 Raport Distribuie Postat Noiembrie 20, 2020 cand te vedem la Masterchef? LOL - eu gatesc in salturi :) Nu-s buna de Masterchef ca fac doar ce ma taie pe mine capul!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielag Postat Noiembrie 20, 2020 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 20, 2020 Mie îmi place conopida în toate felurile. Al meu o mănâncă și crudă. Eu fac des sufleu de conopidă. Ca să nu iasă apoasă o fierb al dente (să nu fie moale) și o las la scurs + răcit într-o strecurătoare. O rețetă asemănătoare cu a mea e aici. Eu nu pun spanac iar albușurile le încorporez ușor în sosul alb și apoi torn peste conopida pusă în vas termorezistent, mișcând buchetele de conopidă să pătrundă sosul și între ele. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Noiembrie 20, 2020 Raport Distribuie Postat Noiembrie 20, 2020 SI eu le fierb in abur, nu iese apoasa. Dar sosul nu e la fel. Probabil imi lipseste telemeaua de oaie, desi nu este in reteta originala. Azi o fac cu niste imputiciune de gorgonzola. Ma astept ca o sa fiu singura care mananca. Forcemeat ala sunt... violent. [batcap] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aminna Postat Noiembrie 20, 2020 Raport Distribuie Postat Noiembrie 20, 2020 nu-mi place conopida decat murata (dar dupa asta ma dau in vant). Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts