ML Publicat Februarie 10, 2021 Raport Distribuie Publicat Februarie 10, 2021 Am facut niste cornuri umplute cu Nutella, au iesit bune, totusi mi se pare mai gustoasa crema de ciocolata de la "Seven Days". Aveti cumva o reteta copycat sau sugestii? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Februarie 11, 2021 Raport Distribuie Postat Februarie 11, 2021 la cornurile astea de duzina din comert nu e nutella pura in umplutura :)e o combinatie de ceva crema de cacao amestecata cu crema de patiserie. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Februarie 11, 2021 Raport Distribuie Postat Februarie 11, 2021 Cauta dupa pastry cream si ai sa gasesti o gramada de retete. https://www.allrecipes.com/recipe/76043/pastry-cream/ https://simonacallas.com/2015/05/crema-de-patiserie-cu-ciocolata/ Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Februarie 11, 2021 Raport Distribuie Postat Februarie 11, 2021 Am facut niste cornuri umplute cu Nutella, au iesit bune, totusi mi se pare mai gustoasa crema de ciocolata de la "Seven Days". Aveti cumva o reteta copycat sau sugestii? Mie Nutella mi se pare inecacioasa, nu știu cum sa explic.Nu cred ca ce se pune în croissante, la fabrica, e identic cu crema din borcanul de pe raftul supermarketului. Cu siguranță pentru aceste umpluturi rețetă e diferita fata de crema tartinabila. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Februarie 11, 2021 Raport Distribuie Postat Februarie 11, 2021 Citisem pe undeva ca atunci cand folosesti Nutella in diverse chestii la cuptor, inainte se pun portiile formate la congelator, dupa care se pun in aluat si asa la cuptor. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ML Postat Februarie 11, 2021 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 11, 2021 Multumesc tuturor! Incerc cu crema de patiserie cu ciocolata sau daca repet cu Nutella voi pune portii la congelator. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Collins20 Postat Februarie 11, 2021 Raport Distribuie Postat Februarie 11, 2021 E tare gustoasa crema din cornuri! Dar sunt curioasa , daca e crema cu ciocolata si crema de patisetie se umplu cornurile dupa coacere sau inainte? Inainte de coacere e greu , crema are consistenta moale. Poate doar daca e portionata si congelata inainte.Ce fel de aluat faci? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Februarie 12, 2021 Raport Distribuie Postat Februarie 12, 2021 Cornurile se umplu doar dupa coacere, aluatul crud nu poate tine crema moale inauntru, si sa si creasca uniform Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Februarie 12, 2021 Raport Distribuie Postat Februarie 12, 2021 E tare gustoasa crema din cornuri! Dar sunt curioasa , daca e crema cu ciocolata si crema de patisetie se umplu cornurile dupa coacere sau inainte? Inainte de coacere e greu , crema are consistenta moale. Poate doar daca e portionata si congelata inainte. Ce fel de aluat faci? Se umplu după coacere. Dacă te uiți cu atenție la conurile din comert, se pot observa orificiile prin care a fost injectata crema în interior. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ML Postat Februarie 12, 2021 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 12, 2021 Collins, am folosit aluat cu drojdie si unt rece taiat subtire intre foi (8 foi) - cred ca se numesc cornuri foietate. Nutella am pus-o inainte de coacere. Vreau sa folosesc acelasi aluat, de mai sus, dar cu crema de la "Seven Days". Este o utopie culinara :)? Ieri, dupa ce mi-ati raspuns am dat peste 2 retete. Credeti ca umplutura lor ar aduce mai mult cu cea din comert? https://savoriurbane.com/cornuri-pufoase-si-moi-umplute-cu-ciocolata/ https://madeline.ro/cornuri-pufoase-umplute-cu-ciocolata/ Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.