Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Părinții au dreptul să știe dacă profesorii sunt vaccinați - ce parere aveti?


Recommended Posts

  • Administrators

Incepe in curand scoala si suntem inca in pandemie. Nimic nu mai e asa cum a fost. Si cred ca multe lucruri se vor schimba, prin prisma acestei pandemii care ne-a pus in fata unor noi situatii....

 

Părinții au dreptul să știe dacă profesorii sunt vaccinați

 

Ministrul educației a fost întrebat la Digi24 dacă un părinte vaccinat are dreptul să știe dacă profesorul care predă la clasa copilului său este vaccinat. „În limitele GDPR, da, are dreptul să știe. (...) Numeric, și nu nominal, pentru că nominal intră sub incidența GDPR. Protecția datelor cu caracter personal este dincolo de dorința părintelui, de dorința dvs sau de dorința mea. Doar în măsura în care profesorul însuși alege să spună, să facă public acest lucru: sunt vaccinat sau nu sunt vaccinat. Pozițiile părinților - pe care le înțeleg, și eu ca părinte aș avea această curiozitate - sunt una, legea, uneori, este altfel”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

 

voi ce parere aveti despre ceea ce spune ministrul invatamantului? [flo2]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Practic, eu gandesc ca e o informatie care nu ma ajuta la nimic. Daca stiu cati profesori s-au vaccinat sau nu ma va face doar sa imi dau seama cat de dobitoci sunt in aceasta privinta (din punctul meu de vedere, pentru ca din punctul altora de vedere cu siguranta cei ce nu se vaccineaza sunt cei inteligenti si nemanipulati) si cum nu dau de fapt 2 bani pe stiintele pe care le predau.  Indiferent daca sunt sau nu majoritatea vaccinati, copiii tot vor merge la scoala. Nu se poate cere schimbarea unui profesor de la clasa , pe copil nu il poti muta (si nu cred ca are sens sa o faci) la alta scoala doar pe considerentul vaccinarii. 

Probabil e o metoda de presiune asupra celor nevaccinati (si iresponsabili, din punctul meu de vedere, pt ca lucreaza cu zeci /sute /mii de copii pe care ii pot imbolnavi sau de la care pot lua virusul si pot imbolnavi pe cei din familie, prieteni, etc) . 

Ce pot face eu ca parinte este sa ma vacinez eu, sa imi vaccinez copilul (daca se poate), sa ma asigur ca are (si sa il bat la cap sa foloseasca)  masti, dezinfectant, sa ii amintesc pruncului sa se spele pe maini si sa nu se bage in aglomeratie (desi ce e in pauze in curte liceului nu trebuie sa va povestesc eu ...)  si .... Doamne ajuta! 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

si eu as vrea sa stiu daca parintii sunt vaccinati. daca ei vor sa stie daca sunt eu.sau copiii peste 12 ani dacasunt.

 

rahat de autoritati,rahat de masuri!deja marele ministru  a anuntat ca in ritmul asta, pe 1 octombrie, max 15, adio scoala! copiii pot sta si acasa, in schimb toti nevaccinatii au facut ce-au vrut fara nicio restrictie 3 luni.ne-au sfidat in fata si inca o fac. si suntem bagati toti in aceeasi oala, ca-n romania, vaccinatii sunt minoritari.mi-e scarba!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu cred ca este necesar sa stie parintii; dar eu inainte sa ma intorc la munca a trebuit sa completez un formular daca m-am vaccinat si cind, unde am calatorit si cind, daca am fost intr-o tara de pe lista rosie, daca am intrat in contact cu persoana infectata, daca am simptome,etc  plus am facut 2 teste inainte sa ma intorc la munca, si trebuie sa ne testam in fiecare miercuri si duminica.

La fel si elevii au un formular asemanator plus cele 2 teste saptaminale.

Mie mi se pare normal ca HR-ul sa stie.  

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...