Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gatim astazi? Cap.105


Recommended Posts

  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Mersi mcoca!

 

Azi am facut un minestrone cu multe legume si fasole rosie, servit cu parmezan deasupra. A iesit consistent.

Am mai facut un sos de tomate pentru mazarea de ieri. Mai avem sarmalute si un pic de cotlet de porc.

Diseara sau maine vreau sa fac foi de placinta umplute cu ricotta si spanac sau clatite umplute cu acelasi lucru, sa vad de care voi avea chef. Dar spanacul si ricotta trebuie neaparat sa le consumam.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Azi bucătărisim:

face sotul costițe de porc fierte in bbq sos si apoi le pune pe bbq. Ies delicioase!

Eu fac o garnitura de cartofi mici , chiftelute pt sapt viitoare, salata de varza acra. 
chocolate mousse 

William sigur vrea bbq vita… cam asta e meniul lui in fiecare seara .

S a angajat la un fel de  Fast food “mexican” dar totul e gătit sănătos si proaspăt dar Rețetele nu par tradițional mexicane. 
 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am suferit si eu de acces de zel sambata  [:-)))]  asa ca dupa ce am facut piata m am apucat de treaba. Am inceput cu o ciorba de cartofi/legume + costite afumate.

La pranz s-au cerut cartofi pai cu omleta deasupra si ramasita de castraveti covasiti.

Am facut o mazare scazuta si torosh cu varza murata. Am fiert fasole pentru fasole frecata langa care am prajit carnati subtiri de casa si cabanos.

La cina am pus la cuptor crenvursti in aluat de foietaj. Seara am reusit sa fac si Tiramisu`.

Duminica la pranz am avut snitele de pui cu pesmet-susan si dovlecei si vinete pane cu pesmet (de obicei evit pesmetul la legume dar au iesit foarte bune).

Si mult pa pana se termina se avem in caserole  .

E saptamana in care aduc si la serviciu 3 portii de mancare, deci vedem  [8D]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu-nu, totul impreuna la cuptor de la inceput  .

Ce harnica ai fost Fleur, pentru mine cine face sarmalute este o adevarata gospodina  [flo2] .

De ce, mie mi se par sarmalele una din cele mai simple retete. Dar nu calesc ceapa. Ceapa cruda data la robot, carnea, orezul, un ou, sare, piper, cimbru, un pic de ulei si apa sa iasa maleabila si pufoasa compozitia. Pun frunzele de vitza la oparit de la inceput. Cel mai mult timp imi ia formarea sarmalelor, dar cu timpul am devenit mai rapida.

Si la slowcooker cu ele, in apa cu suc de tomate si un pic de vegeta. Ultima data am adaugat si cubulete de kaiser si sorici printre ele, dar nu pun de fiecare data. Pe high in 4 ore sau mai putin sunt gata.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fleur, tu pui ou in compozitia de sarmale ?

 

Orezul il pun umflat in apa si de impachetat le fac repede, insa nu vreau sa ma intrerupa nimeni cit stau de capul lor.

 

Am gatit intre ieri si astazi friptura de miel, peste la cuptor, ciuperci, prajitura desteapta. fiica-mea ne-afacut clatite dupa reteta ei. Foarte dulci, fine si maleabile. 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...