Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gatim astazi? Cap.105


Recommended Posts

  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Judoka, tare bizar cu sarmalele congelate. In ce le-ai congelat. A intrat aer la ele?

 

Salata de linte cu ton :

- o ceapa rosie taiata cuburi se freaca cu sare si un pic de otet

- o conserva mare de ton

- un castravete taiat cuburi

- o conserva de 400 de linte

- o conserva mica de porumb

- dressing cu mustar

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pentru raspunsuri. Inteleg ca problema la sarmalele fierte congelate e etanseitatea, sa nu intre aer.

Cand le-am decongelat pe cele fierte, textura era ca de "cârpa", mai ales orezul mi s-a parut yuck.

La cele crude inteleg ca nu e obligatoriu sa fie congelate etans. Eu le voi pune intr-o punga ziploc mare sau o casoleta cu capac.

Sper sa aiba gust ok, sa nu ma fac de ras.

 

Ieri am luat teapa cu niste coaste pe gratar, o bucata, cumparata "proaspata", a fost alterata... Noroc ca scosesem de la congelator alta bucata si aia a fost buna.

 

Azi fac pilaf de pui (cu copanele), piure de spanac si porumb fiert. Daca am timp, o supa/ciorba si un desert, briose cu afine, sa avem si pentru scoala.

 

Maine problematicele sarmale.

Apoi pana duminica viitoare nu mai am timp sa gatesc decat "minuturi".

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Daca afli secretul, dai de veste Fleur. 

eu congelez și fierte și nefierte. Dar cum le mâncam noi, nu am stress. 
 

venisem sa va las o rețeta de pasta de peste . 
O dau la toți musafirii mei, de la paști încoace. 
 

2 conserve de ton , 1 conserva de peste afumat, 1 peste macrou afumat în vid, 1 borcan de anchoa

un pachet de unt și un borcan ce capere la final. 
 

eu am mancat - o in romania așa și era buna. 
 

acasa la mine am făcut - o și fără Anchoa și a fost buna. Și mai ales nu știu ce conserva de peste afumat ar trebui sa folosesc, deci merge și fără. 

succes

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna dimineata si succes scolarilor !

 

A mai trecut un weekend in care am fost harnica, de musai  [ph34r]  si am satisfacut pretentiile tuturor.

Vineri seara am facut o supa de pui cu fidea si mazare cu muschiulet de porc. 

Sambata am fiert racituri (cat pt 6 caserole mici :-) , am facut o cratita de ghiveci si am fiert o crema de vanilie pentru umplut si impartit multe eclere (coji cumparate). Seara am facut o salata de vinete si niste rulouri de sunca cu crema de branza.

Duminica pentru pranz am facut salata de cartofi cu ou si porumb, snitele de porc-pui, dovlecel pane si niste broccoli cu cartofi dulci trasi la tigaie.

Urmeaza o supa de pleurotus diseara si mult pa la toata lumea ! 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Azi spaghete si salata (de gulii, sfecla, vedem ce alegem) 

 

coca, ms de reteta. Am congelat in cutii de plastic, crezi ca face aerul asa o mare diferenta? Nu cred.

 

elkia, pasta de peste.  [il] faceam si in copilarie, dar mai putzin fitos,fara anchois, peste afumat, ca nu se gaseau. [bib]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...