Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gatim astazi? Cap.105


Recommended Posts

Voi folosi Port Salut, imi place branza asta, iau felii si fac croque monsieur.

 

Da, la restaurant daca vrei trebuie sa ai rezervare cu mult timp inainte  si e ff scump.

Eu porc nu prea fac , decat muschiuletul , dar si ala iese f sec si uscat.

Sarmalele se mananca 

 

La mine traditionalul e la prajituri, fac caise/ piersici , prajitura arlechin, si anul asta vreau sa incerc cozonacul imbatat.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Pt cine nu mananca sarmale fac o tava din umplutura respectiva cu sos picant si smantana. 
Cred ca mai schimb pe parcurs meniul. Acuma ma gandesc daca sa fac racituri, ca oricum copiii nu mananca. 

————

In week end am tot iesit, asa ca nu am gatit. Am facut doar un fel de desert cu branza dulce si mere. Plus biscuti/cornuletze pt craciun.

 

De anul nou friptura marinata sau peste. Sau amandoua. Plus garnituri si traditionala salata  de beuf.
Desert tort sau tiramisu.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

 

 

Si cum face? Sint in pana de inspiratie! Nu stiu ce sa fac nici de craciun nici de anul nou! Friptura de porc imi iese foarte uscata, curcan nu ne place, sarmale nu mincam toti, nici mielul nu e pe gustul tuturor. Sint stuck!

 

nu stiu rețeta, a găsit-o anul trecut pe YouTube .

 

la carnea de vita contează mult tăietura, sa aibă firicele de grasime si e imp si de unde o iei.

aceeasi tăietura luata de la diferite magazine care se aprovizionează de la ranchers diferiți … carnea poate sa fie mai frageda sau mai tare.

 

Ribeye e o tăietura buna pt cuptor sau bbq
 

la cuptor cand e bucata groasa o facem cu termometrul sa fim siguri .

când e gata sa nu o tai niciodată imediat, trebuie lăsată cel puțin 5 min. 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

nu stiu rețeta, a găsit-o anul trecut pe YouTube .

 

la carnea de vita contează mult tăietura, sa aibă firicele de grasime si e imp si de unde o iei.

aceeasi tăietura luata de la diferite magazine care se aprovizionează de la ranchers diferiți … carnea poate sa fie mai frageda sau mai tare.

 

Ribeye e o tăietura buna pt cuptor sau bbq

 

la cuptor cand e bucata groasa o facem cu termometrul sa fim siguri .

când e gata sa nu o tai niciodată imediat, trebuie lăsată cel puțin 5 min. 

Am vazut tomahawk stake la Costco, nu am vazut altundeva. Oare o fi buna? Arata tare bine.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...