mcoca Postat Ianuarie 16, 2023 Raport Distribuie Postat Ianuarie 16, 2023 (editat) Pana la urma am facut chinezarii sambata la pranz, seara peste prajit cu mujdei si calamari pané. Duminica friptura cu piuré de cartofi+cartofi dulci, salata de cruditati, chiftele cu sos, cookies, un chec simplu cu zmeura. Astazi la pranz am repetat chinezariile. Editat de Ianuarie 16, 2023 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Ianuarie 16, 2023 Raport Distribuie Postat Ianuarie 16, 2023 Garnitura preferată la friptură.Am pus din toate legumele din frigider, inclusiv verzișoare de Bruxelles.Și mult pa bucătăriei, vorba lui Sziv, măcar două zile! Mcoca, vezi să nu te îmbeți când faci chef cu zmeură! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Ianuarie 16, 2023 Raport Distribuie Postat Ianuarie 16, 2023 Garnitura preferată la friptură.Am pus din toate legumele din frigider, inclusiv verzișoare de Bruxelles.Și mult pa bucătăriei, vorba lui Sziv, măcar două zile! Mcoca, vezi să nu te îmbeți când faci chef cu zmeură! :)))))) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Ianuarie 16, 2023 Raport Distribuie Postat Ianuarie 16, 2023 (editat) Azi ardei umpluți pt noi. William si a făcut mexican nachos ( carne tocata vita, orez, salsa, brânza si chips)… iar deseară are bbq pui leftover de ieri si cu cartof copt si salata . cred ca nu e zi in care sa nu manince mexican dish … nu știu cum de nu i se ia . Editat de Ianuarie 16, 2023 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Ianuarie 17, 2023 Raport Distribuie Postat Ianuarie 17, 2023 Si eu as manca mexican food zilnic, imi place la nebunie, mai putin asocierea orez-fasole (prefer doar fasolea, rosie sau neagra) si ciorba de burta (nu imi place ciorba de burta in general, deloc). Dar condimentele specifice sunt prea picante pentru mine iar fara ele gustul nu e la fel. Asa ca fac de 1-2 ori pe luna burritos, tacos, din astea. Orezul meu aproape s-a terminat, dar mai avem friptura de curcan. Voi face un piure de spanac si poate doar orez simplu garnitura.Azi sau maine ciorba de sfecla cu cartofi, ca se termina azi ciorba de v(p)erisoare. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Ianuarie 17, 2023 Raport Distribuie Postat Ianuarie 17, 2023 cei drept ca dintre toate meniurile incercate...prefer bucataria mexicana cel mai mult.mi-a luat cativa ani sa ma obisnuiesc cu, condimentele ...dar acum sunt parte din meniu zilnic. azi pt la pranz fac friptura de pui cu cilatro and lime rice. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Ianuarie 17, 2023 Raport Distribuie Postat Ianuarie 17, 2023 Si eu as manca mexican food zilnic, imi place la nebunie, mai putin asocierea orez-fasole (prefer doar fasolea, rosie sau neagra) si ciorba de burta (nu imi place ciorba de burta in general, deloc). Dar condimentele specifice sunt prea picante pentru mine iar fara ele gustul nu e la fel. Asa ca fac de 1-2 ori pe luna burritos, tacos, din astea. Orezul meu aproape s-a terminat, dar mai avem friptura de curcan. Voi face un piure de spanac si poate doar orez simplu garnitura. Azi sau maine ciorba de sfecla cu cartofi, ca se termina azi ciorba de v(p)erisoare. Eu pun doar câteva boabe de fasole/ si sau porumb deasupra … nu fac cu fasole garnitura. Dar orezul imi place enorm… as mânca ( dar nu maninc) orez dimineața, la prânz si seara …in ultimele luni am redus portia la 1/2 cup orez ( preparat) … cam de 2-3 ori pe săptămâna. Salsa fac de 2- 3 ori pe săptămâna, roșiile Campari de la Costco sunt f bune. De asta cu gătitul acasă poți sa controlezi cat de picantă faci mancarea. Eu nu pot sa maninc f picant, ma ustura limba. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Ianuarie 19, 2023 Raport Distribuie Postat Ianuarie 19, 2023 (editat) Ieri am facut putina mancare de cartofi cu bacon si salata de sfecla rosie. Mai am si pentru azi un pic, eu o sa-mi fac o salata verde cu ton. In weekend am in plan varza calita cu carne, vrea barbatul peste prajit iarasi, supa de gaina cu taitei, pilaf simplu si clatite. Editat de Ianuarie 19, 2023 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elena_doc Postat Ianuarie 19, 2023 Raport Distribuie Postat Ianuarie 19, 2023 Astăzi fac o salată cu mozzarella. Ingrediente:- 2 roșii- 2 felii de mozzarella- 2 linguri de ulei de măsline- 2 linguri de oțet balsamic- Sare și piper după gust Instrucțiuni:1. Se spală roșiile și se taie în bucăți mici.2. Tăiați mozzarella în bucăți egale.3. Puneți roșiile și mozzarella într-un castron sau într-o farfurie.4. Într-un castron separat, se amestecă uleiul de măsline și oțetul balsamic, se adaugă sare și piper după gust.5. Se toarnă dressingul peste salată și se amestecăBucurați-vă! [flo2] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Ianuarie 19, 2023 Raport Distribuie Postat Ianuarie 19, 2023 mi-ati facut pofta cu mancarea mexicana, asa ca azi am avut fajitas :). Elena_doc, extrem de mult ulei la 2 rosii si 2 felii de mozza. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts