Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Jurnal de pandemie editia 2022


Recommended Posts

  • Răspunsuri 724
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Noi am fost norocoși sărbătorile astea. Boris nu a cedat lui Dr Doom and Dr Gloom și nu a impus mai multe restricții decit masca obligatorie in anumite spații închise (care n-a redus infestația absolut deloc, ca am fi auzit dacă ar fi redus-o) și lucratul de acasă acolo unde e posibil, care e mai mult un sfat decit lege, nu e obligatoriu. Nu am avut resctricții la mers la bar, restaurant, cite persoane sa vedem, etc. Minunat! 
 

Azi am avut un update, bine-nțeles Boris flancat de aceiași Gloom and Doom doctori care ne spuneau sub ce presiune  e NHS (care btw e sub presiune in fiecare iarna,  e o instituție cu picioare de lut care ar trebui desființată), cu staff lovit de covid, cu 61%. din pacienti in ICU nevaccinati și 91% din pacienti fără al treilea vaccin. Avem 9 milioane de persoane nevaccinate care pot umple spitalele! Și din cauza asta noi, marea majoritate trebuie sa avem restricții ….. Nu mai putem contiua așa. Din cauza unor idioți nevaccinati, 50 de milioane de oameni nu își pot relua viața normala! E de neconceput! 
 

Voi din alte tari super vaccinate cum vedeți aceste lockdownuri fără rost? 

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

 

 

Noi am fost norocoși sărbătorile astea. Boris nu a cedat lui Dr Doom and Dr Gloom și nu a impus mai multe restricții decit masca obligatorie in anumite spații închise (care n-a redus infestația absolut deloc, ca am fi auzit dacă ar fi redus-o) și lucratul de acasă acolo unde e posibil, care e mai mult un sfat decit lege, nu e obligatoriu. Nu am avut resctricții la mers la bar, restaurant, cite persoane sa vedem, etc. Minunat! Azi am avut un update, bine-nțeles Boris flancat de aceiași Gloom and Doom doctori care ne spuneau sub ce presiune e NHS (care btw e sub presiune in fiecare iarna, e o instituție cu picioare de lut care ar trebui desființată), cu staff lovit de covid, cu 61%. din pacienti in ICU nevaccinati și 91% din pacienti fără al treilea vaccin. Avem 9 milioane de persoane nevaccinate care pot umple spitalele! Și din cauza asta noi, marea majoritate trebuie sa avem restricții ….. Nu mai putem contiua așa. Din cauza unor idioți nevaccinati, 50 de milioane de oameni nu își pot relua viața normala! E de neconceput! Voi din alte tari super vaccinate cum vedeți aceste lockdownuri fără rost?

 

La fel ca tine, fara rost. Si aici se vaita ca sistemul medical e la limita, ca sint paturile ocupate, angajatii sint infectati si de accea in carantina. Eu chiar ii cred ca asa e insa nu pricep de ce "cel mai bun sistem medical din lume (si cel mai scump probabil)" nu e in stare sa se organizeze. Asigurarile medicale sint infiorator de mari (pentru cei care platesc of course). De la inceputul pandemiei s a argumentat cu sistemul medical la limita, 2 ani mai tirziu e la fel de "la limita". Nu e mai ieftin sa extinzi paturi de spital/ATI decit sa blochezi o tara intreaga si sa i pui economia la pamint? 

 

In timp ce in Franta si UK s au raportat 100-200 k/zi de cazuri noi, aici erau 10 k. Initial au zis ca la noi sint restrictii si d aia avem asa putine cazuri, apoi au recunoscut ca raportarea cazurilor in timpul vacantei de craciun nu functioneaza cum trebuie

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

 

La fel ca tine, fara rost. Si aici se vaita ca sistemul medical e la limita, ca sint paturile ocupate, angajatii sint infectati si de accea in carantina. Eu chiar ii cred ca asa e insa nu pricep de ce "cel mai bun sistem medical din lume (si cel mai scump probabil)" nu e in stare sa se organizeze. Asigurarile medicale sint infiorator de mari (pentru cei care platesc of course). 

Alicia, despre sistemul din care tara vorbesti? 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...