Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Vegetarieni> ce gatim?


Recommended Posts

Aperitive: scordolea de nuci, hummus, crema de linte, fasole batuta, zacusca, chec          aperitiv. 

 

Supe creme de legume, ciorba de salata, mancare de fasole/dovlecei/telina cu masline/praz cu masline, dovlecei, chiftele de linte, falafel, cuscus, falafel, paste cu legume, piure de spanac. 

 

Varietatea de salate este f mare, mai ales ca acum vine sezonul cald.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Ma pregatesc sa fac ciorba de urzici!

 

Am mai facut tocanita de ardei cu feta sau telemea, absolut delicioasa si se face in 10 min:

4 ardei grasi de culori diferite si 2 cepe se taie pestisori. Se trage ceapa la tigaie, se lasa sa se inmoaie , se adauga ardeii, se soteaza cu capac cca 10 min, se adauga f putina sare (sau deloc) si piper. Se ia de pe foc si se adauga o bucata de telemea sau feta cubulete. Este de preferat cu telemea de oaie sau amestec, cremoasa, dar orice  telemea sau feta merge.

 

Salata de vinete, humus, placinta cu ciuperci sau spanac, sarmale cu ciuperci....

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fain subiect!  [flo2]

 

Am renuntat la carne treptat, pur si simplu nu mai simt nevoia sa mananc. Doar eu, nu si restul familiei. Nu voi renunta la oua, imi plac foarte mult, iar cu laptele nu am o problema, il folosesc doar in cafea, dimineata, cand nu am altceva pun lapte de vaca din cutie.

 

O sa fac si eu cateva dintre retetele de mai sus. Chiar daca le voi manca mai mult eu (conopida, mai ales).

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

Avem deja o saptamana de vegetariasm - si e super OK. Ne-am obisnuit cu lapte de migdale in cafea (desi il prefer pe cel de cocos insa are mai multe calorii)

 

Am incercat ieri sa fac insa o salata de vinete si le-am pus la cuptor sa se coaca - taiate in patru si mi-au iesit foarte maronii si cu un gust amarui.

 

Ce trucuri aveti ca sa iasa fragede si cu acest gust inconfundabil de salata de vinete romaneasca?

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

 

 

Am incercat ieri sa fac insa o salata de vinete si le-am pus la cuptor sa se coaca - taiate in patru si mi-au iesit foarte maronii si cu un gust amarui.

 

Ce trucuri aveti ca sa iasa fragede si cu acest gust inconfundabil de salata de vinete romaneasca?

Eu nu le tai, le las in coaja intregi asa cum sunt ele. 

Gustul de salata de vinete romaneasca eu il regasesc doar daca le coc la gratar / pe jar. Gustul ala de fum/lemn ars e ce imi place mie.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

 

 

Ce trucuri aveti ca sa iasa fragede si cu acest gust inconfundabil de salata de vinete romaneasca?

Cind facem grill, cumpar atomat si vinete si pe coc pe gratar.

 

In rest, o tigaie ce nu o mai folosesc, pun folie de aluminiu si coc vinetele la tigaie.Capata o aroma usoara de fum.

 

in cuptor, nu imi plac, si in niciuncaz nu se taie, se coc intregi.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...