Judoka02 Postat Aprilie 28, 2022 Raport Distribuie Postat Aprilie 28, 2022 Aperitive: scordolea de nuci, hummus, crema de linte, fasole batuta, zacusca, chec aperitiv. Supe creme de legume, ciorba de salata, mancare de fasole/dovlecei/telina cu masline/praz cu masline, dovlecei, chiftele de linte, falafel, cuscus, falafel, paste cu legume, piure de spanac. Varietatea de salate este f mare, mai ales ca acum vine sezonul cald. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Collins20 Postat Aprilie 28, 2022 Raport Distribuie Postat Aprilie 28, 2022 Ciuperci portobello umplute , la cuptor. Sunt atat de bune, poti sa faci si burger cu ele. Cannelloni umplute cu spanac si ricotta ( am gatit azi) ,lasagne Cottage pie, cu linte in loc de carne. Sarmale, varza la cuptor cu mamaliga, Placinta umpluta cu cartofi dulci si spanac, Oua florentine Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Mai 1, 2022 Raport Distribuie Postat Mai 1, 2022 Ma pregatesc sa fac ciorba de urzici! Am mai facut tocanita de ardei cu feta sau telemea, absolut delicioasa si se face in 10 min:4 ardei grasi de culori diferite si 2 cepe se taie pestisori. Se trage ceapa la tigaie, se lasa sa se inmoaie , se adauga ardeii, se soteaza cu capac cca 10 min, se adauga f putina sare (sau deloc) si piper. Se ia de pe foc si se adauga o bucata de telemea sau feta cubulete. Este de preferat cu telemea de oaie sau amestec, cremoasa, dar orice telemea sau feta merge. Salata de vinete, humus, placinta cu ciuperci sau spanac, sarmale cu ciuperci.... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Mai 2, 2022 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2022 (editat) Vreau demult să fac șakșouka: https://fb.watch/cKVmudvt5x/ Editat de Mai 2, 2022 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana Postat Mai 2, 2022 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2022 (editat) Fain subiect! [flo2] Am renuntat la carne treptat, pur si simplu nu mai simt nevoia sa mananc. Doar eu, nu si restul familiei. Nu voi renunta la oua, imi plac foarte mult, iar cu laptele nu am o problema, il folosesc doar in cafea, dimineata, cand nu am altceva pun lapte de vaca din cutie. O sa fac si eu cateva dintre retetele de mai sus. Chiar daca le voi manca mai mult eu (conopida, mai ales). Editat de Mai 2, 2022 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Mai 2, 2022 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Mai 2, 2022 Avem deja o saptamana de vegetariasm - si e super OK. Ne-am obisnuit cu lapte de migdale in cafea (desi il prefer pe cel de cocos insa are mai multe calorii) Am incercat ieri sa fac insa o salata de vinete si le-am pus la cuptor sa se coaca - taiate in patru si mi-au iesit foarte maronii si cu un gust amarui. Ce trucuri aveti ca sa iasa fragede si cu acest gust inconfundabil de salata de vinete romaneasca? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Mai 2, 2022 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Mai 2, 2022 Mi-am cumparat conopida - azi e pe meniu - reteta Laurei. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura25 Postat Mai 2, 2022 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2022 Am incercat ieri sa fac insa o salata de vinete si le-am pus la cuptor sa se coaca - taiate in patru si mi-au iesit foarte maronii si cu un gust amarui. Ce trucuri aveti ca sa iasa fragede si cu acest gust inconfundabil de salata de vinete romaneasca?Eu nu le tai, le las in coaja intregi asa cum sunt ele. Gustul de salata de vinete romaneasca eu il regasesc doar daca le coc la gratar / pe jar. Gustul ala de fum/lemn ars e ce imi place mie. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Mai 2, 2022 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2022 Ce trucuri aveti ca sa iasa fragede si cu acest gust inconfundabil de salata de vinete romaneasca?Cind facem grill, cumpar atomat si vinete si pe coc pe gratar. In rest, o tigaie ce nu o mai folosesc, pun folie de aluminiu si coc vinetele la tigaie.Capata o aroma usoara de fum. in cuptor, nu imi plac, si in niciuncaz nu se taie, se coc intregi. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judoka02 Postat Mai 2, 2022 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2022 Fain subiect! [flo2] Am renuntat la carne treptat, pur si simplu nu mai simt nevoia sa mananc. Doar eu, nu si restul familiei. Nu voi renunta la oua, imi plac foarte mult, Si eu cam la fel, oua [il] plus iaurt, feta. Peste , din cand in cand. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.