Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Vegetarieni> ce gatim?


Recommended Posts

  • Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Eu tai vinetele in jumatate, le tai coada. Sunt f usor de curatat.

Dupa ce se coc si le curat de coaja, le las la scurs.

 La ce temperatura le coci? Pui si pe ventilatie?

 

Eu le coc infasurate bine in folie de aluminiu, la 220 grade si le curat imediat ce le scot din cuptor. Dar mie nu-mi plac, nu se compara cu cele coapte pe gratar.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

 

 

M-am indragostit de gustul coreandrului - desi sunt singura din casa care il accepta. Il pun in guacamole de casa - e superb. va recomand

pt mine aproape nu exista mancare mexicana fără coriandr( cilantro) proaspăt.

pun in burrito , Quesadilla, enchilada, tacos, menudo..,
 

guacamole fac cu avocado, roșii, ceapa, grăunte usturoi, lumea si cilantro

 

coriadrul boabe măcinat îl folosesc la carne de vita, tocănițe, ii da o aroma deosebita .

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...