Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Povestea mea în lupta cu venele varicoase


Recommended Posts

Am avut întotdeauna probleme cu vasele de sânge. Știți cum să determinați dacă sunt potențiale nereguli cu vasele de sânge? Este suficient să apăsați pe picior sau pe braț și dacă vedeți că apare o vânătaie în locul respectiv, atunci este un simptom de a bate alarma și de a întreprinde măsuri de prevenire pentru îmbunătățirea tonusului pereților vaselor sangvine.

 

Situația a devenit critică după nașterea copilului. Având în vedere că fătul era mare și, în plus, m-am îngrășat foarte mult. Ca urmare, am obținut vene varicoase de stadiul II.

 

Pentru a scăpa de această problemă, medicii mi-au recomandat să mă operez, dar mi-a fost teamă. Totuși, decizia mea a fost să încerc metode alternative și am cumpărat RECLAMA MASCATA. Este un gel pe bază naturală, iar o prietenă de-a mea îl folosește de mai mulți ani.

 

Inițial, efectul nu era unul semnificativ, însă deja după o lună de utilizare, mi-am dat seama că dispăruse acea senzație accentuată de greutate de la sfârșitul zilei. Treptat, edemele au început să scadă și învinețirea s-a diminuat. Venele nu mai erau atât de vizibile. Medicii chiar au anulat operația. Important este că nu conține substanțe chimice – doar ingrediente naturale testate, de aceea efectele secundare sunt excluse.

 

Fără îndoială, recomand tuturor persoanelor cu predispoziție la dezvoltarea venelor varicoase. Să nu credeți că venele varicoase constituie doar un defect de natură estetică. În realitate este o problemă gravă, care implică o abordare serioasă.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...