Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Ce gatim astazi? Cap.106


Recommended Posts

Velvet, dar ce mananci? Semipreparate? Sau mananci in oras?

 

Nici eu nu prea imi gateam cand eram singura, adica imi faceam doar cand imi era pofta de ceva. De exemplu, ciorba, varza, din astea.

 

am copt vinete si ardei pentru o zacusca. le pun la congelator ca nu am borcane, trebuie sa cumpar. Am umplut cele 5 borcane pe care le aveam cu castraveti la murat.

 

Dupa-amiaza pun ardei umpluti la slow cooker, pentru saptamana viitoare.

 

Azi cred ca fac un piept de pui la gratar cu cartofi pai si salata si mai am un pic din ciorba de costite de porc cu leustean proaspat de la colega mea! Mi-a adus o tona de leustean si am pûs pungute la congelator.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1k
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Eu pt mine nu as face niciodata supe/ciorbe, n as sta sa prajesc chestii sau sa umplu sarmale, in veci.

Probabil as trai cu paste si sandwichuri, multe lactate, salate, maglavaisuri cu iaurt si cereale, chestii care se fac rapid.

Pai si de ce stai? Numai ca sa ne complexezi pe noi???  [:-)))] Glumesc, stiu exact de ce o faci! Sigur, eu nu-s nici pe departe la nivelul tau, dar gatesc si eu pentru "bobor". Am fost singura saptamina trecuta si doar am sters praful de pe aragaz. Am mincat salate, lactate, chestii care nu necesita gateala. Super relaxant a fost.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ziceti voi asa, dar cand stai singura ani de zile, nu poti manca doar lactate si salate. La un moment dat. ai chef de o ciorba si chiar de o sarma. 

Vorbesc din experienta. Rar, dar imi faceam chiar si sarmale, ciorba cam o data pe saptamana sau maxim la doua saptamani. O supa, ciorba e o mancare usoara si usor de facut si tine cateva zile, perfect pentru cineva singur.

 

Am facut aseara ardei si rosii umplute pentru saptamana asta!

 

La noi se vor simti 42 de garde azi si cam la fel zilele urmatoare, asa ca sper sa nu mai deschid aragazul.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Recunosc că îmi plac ciorbele! Și sunt atât de simplu de preparat și spornice.

Apropos, un pont pentru degresat ciorba cu carne, după o noapte la frigider se îndepărtează cu o lingură stratul de grăsime solidificat de deasupra. Fac asta la ciorba din costițe (porc, miel) care sunt greu de degresat înainte.

 

În seara asta, după o zi caniculară, am făcut gnocchi cu sos bolognese (totul semipreparat) și pancakes din fulgi de ovăz și banane. Pentru mâine la micul dejun și la prânz, la școală.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu ieri am facut ceafa la gratar cu rosti si salata de rosii petru pranz si un ratatouille pentru seara si azi la pranz. Delicios rataouillul ala a fost.

Am copt si cateva vinete si le-am pus la congelator si am facut cateva borcane de gem piersici. ff aromat si bun e. Nu am mai facut de ani de zile ca fetelor nu le placea, am facut pentru mine acum.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...