Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Ce gatim astazi? Cap.106


Recommended Posts

  • Răspunsuri 1k
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

 

 

Nuuuu...insa m-am gindit ca daca era baiatul in locul meu...nu stiu ce ar fi facut! Inca un dezavantaj pentru masinile electrice...

Cumplit prin ce ai trecut !!! . Ai ținut mașina pornită , ce ai făcut ? Ai avut să te învelești ? Erai singură ?

 

E ora 12:30 noaptea și fiu-meu stă pe la ușă de aproape 2 ore A venit tarziu de la gym si nu a putut descuia ușa… a tot încercat cheia, e blocată …pana la urmă a chemat pe cineva specialist, dar i-a luat o oră să vină .

e înghețat, înfometat și supărat !!! [batcap]

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

. E vegetarian adevarat 

Adevarat,,

acum a inceput sa manance peste. Dar asa fac, separat, cate doua tavi, sarmale, lasagne, salata de boeuf, pilaf. 

mai se gasesc niste imitatii de gyros/snitele, dar e 3, 50 e, cutia de 200/250 gr.

 

ieri am facut o combinatie de spaghete cu linte (cica e buna daca nu mananci proteine din carne).

 

si n am avut de lucru si m am uitat pe,tot felul de tutoriale de placinte cu branza.  [bib]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cumplit prin ce ai trecut !!! . Ai ținut mașina pornită , ce ai făcut ? Ai avut să te învelești ? Erai singură ?

 

E ora 12:30 noaptea și fiu-meu stă pe la ușă de aproape 2 ore A venit tarziu de la gym si nu a putut descuia ușa… a tot încercat cheia, e blocată …pana la urmă a chemat pe cineva specialist, dar i-a luat o oră să vină .

e înghețat, înfometat și supărat !!! [batcap]

dar voi unde erati? Ca ziceai ca e inca acasa. Sau a plecat deja la Uni?

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

La dus soțul la univ ieri dimineață . Greva s a terminat luni, aflat un de pe fb la 10 seara [batcap] ca încep cursurile a 2 a zi, de parcă lumea se teleportează. 

Marti am făcut iar cumpărături și am gătit mult sa ia la el, sa nu aibă grija vreo 2 sapt. 
 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ieri n-am gătit nimic am avut tocăniță rămasă de marți și 2 mici ( face soțul niște mici delicioși, ca cei de pe Dealu Negru) 

azi  la dinner friptură de vită și vegetale … la prânz am mâncat un măr 

maine ce ramine de azi și salate 

sâmbătă shrimp 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna dimineata de luni ! :-)

Sambata cu gatit la mine, dar a mers destul de repede treaba: am inceput cu painea cu ou, am continuat cu ciorba de perisoare, tocanita de porc (jumate cu taglitelle si jumate la liber :-) , conopida la cuptor, carnati proaspeti prajiti, chiftele si chiftele in sos de rosii, cus-cus, piure de cartofi, oua umplute si salata de vinete, plus niste felii de sunca cu crema de branza sarata. Fiecare isi va combina mancarurile cum va vrea, reclamatii ulterioare eu nu primesc :-)))

Am incercat sa fac rulada :-))) dar cum am un cuptor vechi, n am stiut exact timpul si gradele, asa ca a iesit un pic crocanta. Daca la faza asta abandonam proiectul si taiam foaia in 3, era ok, dar nu m am lasat. Am vrut sa fac rulada cu crema caramel (budinca si extra zahar caramelizat) si banane si glazura de cioco (reteta asta de rulada este veche din copilarie, mare hit la vremea aia). Asa ca am facut un monstru, absolut delicios la gust. Deci neaparat voi reface blatul si voi urmari cuptorul !

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Sziv ce reteta ai folosit? Da, e imp sa urmaresti cuptorul ....

Ca de obicei ai facut o gramada de bunatati :).

 

Eu am facut pestele prajit sambata si i-am facut 2 sosuri : unu simplu de iaurt cu usturoi si unu cu maioneza, ceapa si castraveti acri (sosul de la 3F din Timisoara din anii 90 pentru cunoscatori :)). De data asta chiar mi-a iesi ca sosul tineretii mele :). cred ca nu puneam destula ceapa inainte.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Elkia, codul e diferit de macrou, nu?

Codul mi se pare fad, e un pește alb, lejer, macroul e un pește gras, foarte gustos, dealtfel. Eu cumpăr câteodată macrou întreg afumat, de la polonezi.

Da Fleur,

nu stiu de ce am amestecat Codul.

Macrou a fost.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...