valentinag Postat Ianuarie 25 Raport Distribuie Postat Ianuarie 25 Ieri am facut si eu peste, pastrav prajit cu mujdei si mamaliga, supa de pui cu taitei de casa, friptura de pui cu ciuperci si uscatele. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Ianuarie 25 Raport Distribuie Postat Ianuarie 25 (editat) Nuuuu...insa m-am gindit ca daca era baiatul in locul meu...nu stiu ce ar fi facut! Inca un dezavantaj pentru masinile electrice...Cumplit prin ce ai trecut !!! . Ai ținut mașina pornită , ce ai făcut ? Ai avut să te învelești ? Erai singură ? E ora 12:30 noaptea și fiu-meu stă pe la ușă de aproape 2 ore A venit tarziu de la gym si nu a putut descuia ușa… a tot încercat cheia, e blocată …pana la urmă a chemat pe cineva specialist, dar i-a luat o oră să vină .e înghețat, înfometat și supărat !!! [batcap] Editat de Ianuarie 25 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judoka02 Postat Ianuarie 25 Raport Distribuie Postat Ianuarie 25 . E vegetarian adevarat Adevarat,,acum a inceput sa manance peste. Dar asa fac, separat, cate doua tavi, sarmale, lasagne, salata de boeuf, pilaf. mai se gasesc niste imitatii de gyros/snitele, dar e 3, 50 e, cutia de 200/250 gr. ieri am facut o combinatie de spaghete cu linte (cica e buna daca nu mananci proteine din carne). si n am avut de lucru si m am uitat pe,tot felul de tutoriale de placinte cu branza. [bib] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Ianuarie 25 Raport Distribuie Postat Ianuarie 25 Cumplit prin ce ai trecut !!! . Ai ținut mașina pornită , ce ai făcut ? Ai avut să te învelești ? Erai singură ? E ora 12:30 noaptea și fiu-meu stă pe la ușă de aproape 2 ore A venit tarziu de la gym si nu a putut descuia ușa… a tot încercat cheia, e blocată …pana la urmă a chemat pe cineva specialist, dar i-a luat o oră să vină .e înghețat, înfometat și supărat !!! [batcap]dar voi unde erati? Ca ziceai ca e inca acasa. Sau a plecat deja la Uni? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Ianuarie 25 Raport Distribuie Postat Ianuarie 25 La dus soțul la univ ieri dimineață . Greva s a terminat luni, aflat un de pe fb la 10 seara [batcap] ca încep cursurile a 2 a zi, de parcă lumea se teleportează. Marti am făcut iar cumpărături și am gătit mult sa ia la el, sa nu aibă grija vreo 2 sapt. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Ianuarie 25 Raport Distribuie Postat Ianuarie 25 Ieri n-am gătit nimic am avut tocăniță rămasă de marți și 2 mici ( face soțul niște mici delicioși, ca cei de pe Dealu Negru) azi la dinner friptură de vită și vegetale … la prânz am mâncat un măr maine ce ramine de azi și salate sâmbătă shrimp Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Ianuarie 29 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29 (editat) Buna dimineata de luni ! :-)Sambata cu gatit la mine, dar a mers destul de repede treaba: am inceput cu painea cu ou, am continuat cu ciorba de perisoare, tocanita de porc (jumate cu taglitelle si jumate la liber :-) , conopida la cuptor, carnati proaspeti prajiti, chiftele si chiftele in sos de rosii, cus-cus, piure de cartofi, oua umplute si salata de vinete, plus niste felii de sunca cu crema de branza sarata. Fiecare isi va combina mancarurile cum va vrea, reclamatii ulterioare eu nu primesc :-)))Am incercat sa fac rulada :-))) dar cum am un cuptor vechi, n am stiut exact timpul si gradele, asa ca a iesit un pic crocanta. Daca la faza asta abandonam proiectul si taiam foaia in 3, era ok, dar nu m am lasat. Am vrut sa fac rulada cu crema caramel (budinca si extra zahar caramelizat) si banane si glazura de cioco (reteta asta de rulada este veche din copilarie, mare hit la vremea aia). Asa ca am facut un monstru, absolut delicios la gust. Deci neaparat voi reface blatul si voi urmari cuptorul ! Editat de Ianuarie 29 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Ianuarie 29 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29 Sziv ce reteta ai folosit? Da, e imp sa urmaresti cuptorul ....Ca de obicei ai facut o gramada de bunatati :). Eu am facut pestele prajit sambata si i-am facut 2 sosuri : unu simplu de iaurt cu usturoi si unu cu maioneza, ceapa si castraveti acri (sosul de la 3F din Timisoara din anii 90 pentru cunoscatori :)). De data asta chiar mi-a iesi ca sosul tineretii mele :). cred ca nu puneam destula ceapa inainte. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nick_Elkia Postat Ianuarie 29 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29 vad ca vorbiti de gustul copilariei la mine desertul copilariei a fost : macaroane cu branz, facut intre Craciun si postul Pastelui. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nick_Elkia Postat Ianuarie 29 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29 Elkia, codul e diferit de macrou, nu?Codul mi se pare fad, e un pește alb, lejer, macroul e un pește gras, foarte gustos, dealtfel. Eu cumpăr câteodată macrou întreg afumat, de la polonezi.Da Fleur,nu stiu de ce am amestecat Codul.Macrou a fost. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts