Judoka02 Postat Februarie 14 Raport Distribuie Postat Februarie 14 Eu am facut reteta laurei Laurentiu si ne-a placut.https://www.lauralaurentiu.ro/retete-culinare/prajituri-torturi/muffins-cu-ciocolata.htmlvalentina, [flo2]multumesc. Am notat reteta. tocmai ma pregateam sa renunt la genu asta de parjitura. Care de data asta iesise cleioasa (ca cica nu se pune praf de copt)si cu un sos cu prea multa cacao. szy, [flo2] m am uitat si pe savori, dar aveau o reteta cu 300 gr zahar plus o ciocolata. Si am zis pas. Stiu ca suntem la sectiunea dulce, dar mi s a parut mult. in schimb, am facut un pound cake cu nuca de cocos. F bun. si pt ca la scoala am avut vanzare de prajituri, am mai copt o tava de muffins cu zmeura si una de biscuiti cu ciocolata. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judoka02 Postat Februarie 14 Raport Distribuie Postat Februarie 14 Am facut o varza cu carne de porc la slow cooker super buna. If I say so myself! [:-)))] Varza cruda, nu murata. Am mincat-o cu mamaliga. Mai avem si azi. [il] [il] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judoka02 Postat Februarie 14 Raport Distribuie Postat Februarie 14 Buna seara! De saptamana trecuta cand a scris Valentina despre pilaf, am vrut sa intreb cum il faceti. Cat am fost la parinti , la noi in casa nu s-a facut pilaf niciodata,in copilarie mancam cel mai bun pilaf. Morcov, ceapa calita, pulpe pui, zeama de la supa de pui. Bagat la cuptor si nemestecat. F bun era, si nici nu areu codimentele si chestiile care le gasesti acum. Pt orez cu lapte se gaseste orez special, scrie pe punga. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Februarie 14 Raport Distribuie Postat Februarie 14 Eu gătesc f des orez. contează mult de câte ori e spălat și cat e de fiert. in funcție de mâncarea care o fac aleg orezul cu bobul potrivit și îl spăl si îl fierb mai mult sau mai puțin.Pilaf și sushi: orez cu bob rotund spălat o dată, fiert în oală de orez. Risotto: arborio spălat o dată, fiert în tigaie cu atenție să nu devină prea moale , adaug apa/ supă oase fierbinte, treptat. Mexican: bob lung, spălat 2-3 ori, fiert în oală de orez, fiert mai puțin ( el dente) , apoi îl călesc in ulei (să se aleagă), adaug doar condimente sau suc de lime și cilantro ( favorit) Chinese : Bob lung, Jasmine… splat 2-3 ori, fiert în oală de orez, simplu fără condimente , mai fac câteva rețete cu vegetale stir fry și le amestec La reîncălzire ( în microunde ) pun deasupra un prosop de hârtie îmbibat în apă. În cratiță, pe aragaz sau în tigaie mai adaug un pic de apă . Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judoka02 Postat Februarie 14 Raport Distribuie Postat Februarie 14 Azi mancare de dovlecei cu marar. Placinta cu feta la tigaie. Fidea cu lapte. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Februarie 14 Raport Distribuie Postat Februarie 14 in copilarie mancam cel mai bun pilaf. Morcov, ceapa calita, pulpe pui, zeama de la supa de pui. Bagat la cuptor si nemestecat. F bun era, si nici nu areu codimentele si chestiile care le gasesti acum. Pt orez cu lapte se gaseste orez special, scrie pe punga.Asa il fac cind pun pulpite in el. In loc de supa pun cub. Excelent iese. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Februarie 15 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 15 Eu am iar probleme cu o teava de apa, iar nu am bucatarie, iar sunt cu nervii pe moate! Parca m-am intors in timp... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Februarie 16 Raport Distribuie Postat Februarie 16 Eu am iar probleme cu o teava de apa, iar nu am bucatarie, iar sunt cu nervii pe moate! Parca m-am intors in timp...Trebuie sa schimbi tot sistemul in casa ori doar reparație la țeava din bucătărie ? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Februarie 16 Raport Distribuie Postat Februarie 16 Ieri de valentines am făcut shrimp 3 ways, orez, sparanghel Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Collins20 Postat Februarie 17 Raport Distribuie Postat Februarie 17 Va multumesc pentru idei, si eu fac orez ca garnitura dar il fierb conform instructiunilor, 10 min. sau15 maxim, dar secretul sa nu se lipeasca e sa il spal foarte bine, de multe ori, dupa il las in apa cam 30 minute inainte sa il fierb. Azi, de exemplu , am fiert o supa de oxtail vreo 3 ore.. ce tampenie .., am impartit-o in trei, am pus in doua caserole pentru congelat. O sa intineresc de la atata colagen :))) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts