szivarvany Postat Februarie 19 Raport Distribuie Postat Februarie 19 (editat) Si iar e luni :-)Vineri a facut fie mea tortellini, sambata am facut eu gulas, snitele de pui si porc, cartofi cu oua la cuptor, mancare de cartofi cu carnati, sarmale, salata de vinete si un teanc de paine cu ou. Ca desert am facut 3 checuri cu visine, stafide si bucati mici de rahat. Editat de Februarie 19 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Februarie 20 Raport Distribuie Postat Februarie 20 Duminică a fost zi de gătit: ciorbă de legume, pui pe sticlă (pe borcan, mai precis) cu legume la cuptor, macaroni (paste scurte) cu carne de cârnați, salată orientală. Am fiert mai multe paste și voi face mâine mac and cheese gratinat. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Februarie 20 Raport Distribuie Postat Februarie 20 am făcut meniu mexican cu lbbq beef rămas de ieri, orez, fasole, salsa avocado și câțiva chips… eu maninc fără carne. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Februarie 20 Raport Distribuie Postat Februarie 20 (editat) Maine as vrea o tocăniță de pui cu sos. Nu am mai făcut de mult. miercuri am în plan sarmale. Editat de Februarie 20 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Collins20 Postat Februarie 23 Raport Distribuie Postat Februarie 23 Am gatit mult saptamana asta, sarmale, peste la cuptor, cartofi dulci cu feta, dahl, de cateva ori salata tabuleh, muffins cu clementine, clatite din care am pus si la cuptor cu branza si crema de vanilie, o salata de arugula Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Februarie 24 Raport Distribuie Postat Februarie 24 încerc vinerea să nu maninc carne . Azi am făcut pasta cu sos de: usturoi, roșii Campari proaspete, roșii uscate în ulei de măsline, busuioc si brânză parmigiano Romano. E un deliciu! Maine fac sarmale. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Februarie 24 Raport Distribuie Postat Februarie 24 încerc vinerea să nu maninc carne . Azi am făcut pasta cu sos de: usturoi, roșii Campari proaspete, roșii uscate în ulei de măsline, busuioc si brânză parmigiano Romano. E un deliciu! Maine fac sarmale. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Februarie 28 Raport Distribuie Postat Februarie 28 Azi risotto cu ciuperci, sparanghel, spanac și pui. Mâine fasole cu cârnați ( nu-mi place, nu maninc) Vineri… nu știu . Poate gnocchi cu ceva. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Collins20 Postat Februarie 29 Raport Distribuie Postat Februarie 29 Cine are o reteta de chec verificata? Chec simplu,am facut saptamana asta reteta pe care o faceam in copilarie si nu mi-a crescut deloc , desi cuptorul a functionat normal, l-am incalzit inainte , am folosit faina care creste, deci nu vad ce a fost gresit. Nu mai spun ca am facut doua tavi :( S-a mancat si asa , e delicios mai ales ca am pus si jumatati de pecans. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Februarie 29 Raport Distribuie Postat Februarie 29 Eu fac reteta clasica de pe vremuri, cantitatea 1 ou - 2 linguri / zahar/uleri/faina.Ultima oara am facut 3 checuri din 10 oua, in 3 tavi de silicon (cele de chec) : bat albusurile spuma tare, mixez in continuare adaugand zaharul lingura cu lingura, apoi mixez uleiul, iar la final invart cu telul 1 praf de copt + faina lingura cu lingura, adaug diverse - esenta vanilie, coaja de lamaie, plus fructe/ciocolata/etc. Pt partea de cacao pastrez 3-4 linguri si amestec cu cacao si pun deasupra.Pt 1 tava fac din 4 oua - 8 linguri zahar/ulei/faina si praf de copt. In weekend am gatit astfel: supa de ciuperci, din nou mancare de cartofi cu carnat, paste scurte cu feta si slaninuta prajita, tagliatelle cu tocanita de porc, salata de vinete, cascaval pane si orez basmati cu mexicana. Dulcele a fost o inventie din albusuruile congelate (initial am zis ca fac rulada pavlova, dar cum acasa n au fost dati pe spate, nu merita stresul si efortul :-))) asa ca am facut un blat alb cu mult cocos, am insiropat bine cu traditionalul sirop-caramel, deasupra am pus o crema de mascarpone + frisca + gelatina si apoi un compot exotic cu de toate tot asa, cu gelatina. A iesit super bun. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts