Judoka02 Postat Aprilie 22 Raport Distribuie Postat Aprilie 22 In week end am avut supa crema de cartofi, sardine(care nu au iesit grozave [bib] ) , placinte cu iaurt (una sarata si una dulce) , toast cu cascaval la cuptor. Si biscuiti cu crema de ciocolata. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judoka02 Postat Aprilie 22 Raport Distribuie Postat Aprilie 22 Nu sunt mega aspectuoși, dar buni la gust. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Aprilie 22 Raport Distribuie Postat Aprilie 22 Fleur, eu folosesc o reteta dintr o carte veche de bucate: 500 g branza dulce, 3 linguri gris, o lingura rasa de faina, 1 ou, zahar vanilat 2 plicuri, coaja de lamaie. Judoka, imi plac biscuitii tai !!! Eu sunt mare fan biscuiti ! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Aprilie 22 Raport Distribuie Postat Aprilie 22 Mulțumesc de aprecieri. E prima data in viața cind îmi face plăcere sa gătesc. Poate și pentru ca descopăr ingriedente noi odată cu Rețete noi. azi Thai yellow Chicken curry with rice. Foarte bun și asta. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Collins20 Postat Aprilie 24 Raport Distribuie Postat Aprilie 24 (editat) https://comunitate.desprecopii.com/forums/uploads/monthly_04_2024/post-12863-0-27639500-1713770460.jpg De trei zile ma uit la fotografia asta:)) Am mai multe intrebari:- Ce dimensiune are tava? E o tava obisnuita de la cuptorul de la aragaz?-Din ce cantitate de faina au iesit minunile alea -Poti da reteta , pas cu pas.La noi se fac cozonaci dar si baigli sunt tare buni Papanasii. Nu am avut niciodata o retela dar nici nu prea am facut fierti , la fel cum nu am incercat niciodata ochiuri in apa.Fleur, ai incercat sa ii faci la cuptor?oricum, mie mi se parea o pierdere de timp papanasii, mancam branza cu zahar:))Cand am fost in vara acasa am comandat pentru prima oara celebrii papanasi cu dulceata, blabla. Nu ne-au placut deloc, parca era o gogoasa , fara prea mult gust de branza , inecati in dulceata si niste crema, smantana, cred. Nu am fost incantata deloc pentru ca am crescut cu branza de vaci si papanasi si stiu ce gust trebuie sa aiba.Si ca sa fiu in ton cu asta , am facut azi ravioli:)) cu branza, nu facusem de muult timp Am uitat sa adaug ca am cumparat pentru cozonac, sau ce o fi, faina cu 18% proteine, am dat aproape £5 pe o punga de 1,5 kg dar se lucreaza foarte diferit de faina obisnuita. aluatul e f elastic , creste mai bine. Folositi faina speciala la cozonac? Editat de Aprilie 24 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Aprilie 25 Raport Distribuie Postat Aprilie 25 Papanașii fierți dați prin pesmet rumenit sunt un deliciu. Caut încă doza perfectă de griș la 500g făină. Voi încerca rețeta lui Sziv Mama unui elev, originari din Pakistan, mi- a adus papanași într-un sos de lapte, parfumat cu apă de trandafiri. Delicioși! Mă tentează și pe mine să încerc baigli cu nucă anul ăsta. Ai un link pentru noi, Sziv? Azi am făcut rapid o friptură de porc și cartofi la cuptor, cu salată. S- au bătut turcii la gura noastră, cum se spune. S- au înfruptat și pisicile, ocazie cu care am văzut că mănâncă și salată, din cea crocantă aisberg [:-)))] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Aprilie 25 Raport Distribuie Postat Aprilie 25 Cred ca sunt singura care nu a mâncat niciodată papanași și nici nu mă tentează să fac.dar poate fac cremă de zahăr ars în weekend … Am făcut luni o ciorbă de curcan cu zeamă de varză și Marți carne de vită la slow cooker cu piure și salată de varză roșie. Mai avem și mâine iar vineri fac doar mămăligă cu brânză… sâmbătă un bbq și gata cu gătitul. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Aprilie 25 Raport Distribuie Postat Aprilie 25 (editat) Hello-hello :-)Reteta a ramas salvata pt eternitate :-)))https://www.culinar.ro/retete/culinare/dulciuri/cozonac/baigli-cozonaci-nedospitiIntre timp am schimbat cateva chestii: pun unt in loc de rama si in aluat adaug un plic de zahar vanilat pudra drOetker de 80 g si un praf de copt.In poza mea am 7 bucati si am adaptat cantitatile : 1,400 kg faina, 6 galbenusuri, nuca (nu mai adaug nicio esenta) am pastrat 150 g / bucata, dar la mac pun 600 g / 5 bucati.Tava este cea mare de aragaz si pusi pe latime. Papanasii prajiti nici pe mine nu m au dat pe spate, am facut reteta de pe Savori, dar eu ador papanasii fierti care au gust de branza :-) Editat de Aprilie 25 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judoka02 Postat Aprilie 25 Raport Distribuie Postat Aprilie 25 Papanasii. Nu am avut niciodata o retela dar nici nu prea am facut fierti , la fel cum nu am incercat niciodata ochiuri in apa.Fleur, ai incercat sa ii faci la cuptor?oricum, mie mi se parea o pierdere de timp papanasii, mancam branza cu zahar:))Cand am fost in vara acasa am comandat pentru prima oara celebrii papanasi cu dulceata, blabla. Nu ne-au placut deloc, parca era o gogoasa , fara prea mult gust de branza , inecati in dulceata si niste crema, smantana, cred. Nu am fost incantata deloc pentru ca am crescut cu branza de vaci si papanasi si stiu ce gust trebuie sa aiba. N ai nimerit restaurantul bun.ca sa mananci brânză cu zahăr pe post de inlocuitor, hmmm, așa poți mânca și piscoturi cu cremă , nu te mai chinui sa faci tiramisu. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Aprilie 25 Raport Distribuie Postat Aprilie 25 (editat) Azi Bao buns, cu pui crocant, maioneza picantă, Coleslaw și cartofi la cuptor. Editat de Aprilie 25 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts