Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Ce gatim astazi? Cap.106


Recommended Posts

  • Răspunsuri 1k
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Papanașii fierți sunt foarte diferiți de cei prăjiți, care sunt și ăștia de mai multe feluri. Bunica făcea papanași prăjiți, plați și micuți, din compoziție cu multă brânză de vaci. Papanașii cu smântână și dulceață de la restaurant sunt niște gogoși enorme. 

 

Azi avem pui rotisat cu piure și salată. Duminică vreau să fac o ciorbă de legume și spanakopita.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

 

ca sa mananci brânză cu zahăr pe post de inlocuitor, hmmm, așa poți mânca și piscoturi cu cremă , nu te mai chinui sa faci tiramisu. 

 

 

 

:) exact asa. Cand eram copii si aveam pofta de ceva dulce alegeam ce era mai simplu, branza cu zahar, paine cu dulceata/ gem.

La noi se facea branza de vaci in casa , prin metoda naturala.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu am mancat niciodata  Bao buns, at first glance( pana sa iau ochelarii) am crezut ca sunt andive. Arata bine totul. Ce te incanta mai mult ? Ca ai totul portionat si stii exact cate calorii consumi?

 

Curry, biryani, sau cum se mai numesc astea fac si eu cam o data pe saptamana, dar mi-am luat condimentele de baza, sa zic asa, si improvizez la greu :))

 

 

Duminica, de Florii, peste.Maine vreau sa fac calzone dupa o reteta de la o colega .

 

 

Szy , multumesc mult pentru reteta , promit sa o incerc

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ieri chili beef & fragrant rice salad.

 

post-16401-0-17816200-1714216466_thumb.jpeg

 

Collins cel mai mult ma incinta ca e foarte gustos, Api ca nu trebuie sa ma gindesc oare ce sa mai gătesc mîine, sa fac liste de cumpărături, și da, portion control, stiu exact cite calorii mincam plus ca nu aruncam nimic. 
 

Mie nu-mi plac papanasii, nici n-am știut ca se pot fierbe. Brinza asta care se găsește aici (cottage cheese) nu e buna de papanasi, are smintina in ea.

post-16401-0-17816200-1714216466_thumb.jpeg

post-16401-0-17816200-1714216466_thumb.jpeg

post-16401-0-17816200-1714216466_thumb.jpeg

post-16401-0-17816200-1714216466_thumb.jpeg

post-16401-0-17816200-1714216466_thumb.jpeg

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu azi fac ceviche cu shrimp. De dimineață îi pun la marinat in suc de lamiie pt 5 ore in lamaie, apoi plec să prezint o casă și când mă întorc pun legumele ( mango, roșii, castravete, ardei, ceapă, cilantro) iar soțul o drege cu limes, oil, salt… ardei iute 

I love it ! 

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

 

 

Ieri chili beef & fragrant rice salad. EB712EFD-AD55-425B-AA36-94FF7D46B73E.jpeg Collins cel mai mult ma incinta ca e foarte gustos, Api ca nu trebuie sa ma gindesc oare ce sa mai gătesc mîine, sa fac liste de cumpărături, și da, portion control, stiu exact cite calorii mincam plus ca nu aruncam nimic. Mie nu-mi plac papanasii, nici n-am știut ca se pot fierbe. Brinza asta care se găsește aici (cottage cheese) nu e buna de papanasi, are smintina in ea.

 

Letitia,  f bine arată toate meniurile. Ai nimerit ceva sa nu-ți placă ? Sosurile vin gata combinate , poți să știi ce condimente au?

 

poate pt papanași trebuie ricotta, sau mascarpone . 

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Letitia,  f bine arată toate meniurile. Ai nimerit ceva sa nu-ți placă ? Sosurile vin gata combinate , poți să știi ce condimente au?

 

poate pt papanași trebuie ricotta, sau mascarpone . 

Nu n-am nimerit nimic care sa nu îmi placa. Ingredientele vin separat și eu le amestec ca sa fac sosurile, deci știu exact ce pun. Îmi place ca folosesc ingrediente de care n-am auzit gen Ras el hanout, un amestec african, compus din: 

 

post-16401-0-39862300-1714244773_thumb.jpeg

post-16401-0-39862300-1714244773_thumb.jpeg

post-16401-0-39862300-1714244773_thumb.jpeg

post-16401-0-39862300-1714244773_thumb.jpeg

post-16401-0-39862300-1714244773_thumb.jpeg

post-16401-0-39862300-1714244773_thumb.jpeg

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...